• PRO TV
  • Dacă vedeți asta pe stradă, sunați de urgență la 112! Noua metoda prin care hoții din România ademenesc victimele

Dacă vedeți asta pe stradă, sunați de urgență la 112! Noua metoda prin care hoții din România ademenesc victimele

Dacă vedeți asta pe stradă, sunați de urgență la 112! Noua metoda prin care hoții din România ademenesc victimele

În ultima perioadă, o nouă înșelătorie a acaparat România! Hoții folosesc un cărucior de bebeluș pentru a ademeni victimele.

Poliția avertizează cetățenii cu privire la o strategie de furt extrem de ingenioasă care a început să fie folosită de infractori. Aceștia așază pe marginea drumului, în locuri izolate, obiecte care par abandonate și sugerează că ar aparține unui copil, cum ar fi un cărucior sau un scaun auto. Scopul este de a provoca o reacție de ajutorare din partea șoferilor care, din dorința de a verifica situația, opresc și ies din mașină, expunându-se astfel pericolului.

Hoții profită de momentul în care persoana coboară din vehicul, lăsând mașina nesupravegheată sau chiar deschisă, pentru a acționa rapid. În unele cazuri, aceștia pot încerca să sustragă bunuri sau chiar vehiculul, iar în alte cazuri, șoferii pot fi atacați direct.

Pentru a evita să deveniți victime ale acestei tactici, autoritățile recomandă să nu opriți sub nicio formă și să nu părăsiți mașina. În schimb, este esențial să contactați imediat autoritățile prin numărul de urgență 112 și să raportați locația exactă a incidentului.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni