• PRO TV
  • Ethan Hawke și Daniel Craig, în ținute dezamăgitoare la Veneția. Cândva s-au numărat printre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood

Ethan Hawke și Daniel Craig, în ținute dezamăgitoare la Veneția. Cândva s-au numărat printre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood

Ethan Hawke și Daniel Craig, în ținute dezamăgitoare la Veneția. Cândva s-au numărat printre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood

Festivalul de la Veneția este în plină desfășurare, iar astăzi au fost întâmpinați la hotelul Excelsior doi actori renumiți, Ethan Hawke și Daniel Craig. Fanii au atras imediat atenția la ținutele lor.

Gallery

Daniel Craig a fost aproape de nerecunoscut cu pletele lui blonde, când a sosit pe debarcaderul de la Veneția pentru a-și promova noul film Queer marți, 3 septembrie.  Se vorbește despre o nominalizare la Oscar pentru vedetă, după ce a interpretat personajul William Lee, un expat american și veteran de război care intră într-o relație cu un tânăr, fost militar în Marină, pe nume Eugene Allerton (Drew Starkey), care suferă de dependență de droguri. Recenziile sugerează că cinefilii vor rămâne șocați de natura explicită a unor momente cheie din film.

Daniel Craig a jucat în cinci filme James Bond într-o carieră de peste 30 de ani. Pentru Festivalul de la Veneția, starul britanic a optat pentru o cămașă albă clasică și blugi albaștri cu pantofi sport. 

​Mai mulți fani au comentat pe seama tunsorii, spunând că îi stă mai bine cu părul scurt. Alții au fost de părere că fostul interpret al lui James Bond este la fel de chipeș: „Nu l-am văzut niciodată pe Daniel cu părul lung. Personal îmi place mai bine scurt. Cred că este frumos oricum”

„De la 007s-a ajuns la asta... , regret doar..”, a comentat altcineva look-ul actorului. 


Ethan Hawke (53 de ani) a avut și el o ținută de-a dreptul bizară. Protagonistul din „Leave the World Behin” (2023) a purtat un costum gri, dintr-un material șifonat și pantofi sport negri. 

La festival, el va prezenta noul său film, Wildcat, pe 26 septembrie. Producția regizată de Hawke o are în rol principal pe fiica sa Maya, în vârstă de 26 de ani, pe care o are din relația cu Uma Thurman. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni