• PRO TV
  • Imagini dezolante cu un fost model celebru! A fost soția unui star din Baywatch și s-a bucurat de faimă, iar acum a ajuns să caute mâncare prin gunoaie

Imagini dezolante cu un fost model celebru! A fost soția unui star din Baywatch și s-a bucurat de faimă, iar acum a ajuns să caute mâncare prin gunoaie

Imagini dezolante cu un fost model celebru! A fost soția unui star din Baywatch și s-a bucurat de faimă, iar acum a ajuns să caute mâncare prin gunoaie

Paparazzii au surprins noi imagini dezolante cu fosta soție a lui Jeremy Jackson din serialul fenomen Baywatch. Loni Willison, fost model de succes, a ajuns să doarmă pe străzile din Los Angeles și să caute mâncare prin tomberoane.

Ajunsă la 41 de ani, Loni s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool. Pe lângă problemele cu substanțele interzise, fostul model a dezvoltat și o boală mintală.

Gallery

Loni Willison a ajuns într-o stare deplorabilă, iar drept dovadă stau cele mai recente imagini surprinse de paparazzi pe străzile din Los Angeles. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Tunsă scurt, fără dinți, cu haine rupte și murdare, Loni cară de zor un cărucior plin de vechituri, sticle și cartone, după care scormonește prin gunoaie. Tot de acolo și mănâncă sau din mila celor care o întâlnesc pe stradă.

Aceasta susține că totul a luat-o razna după ce s-a căsătorit cu actorul Jeremy Jackson. Într-un interviu pe care l-a oferit în urmă cu mulți ani, Loni spunea că viața alături de starul din Baywatch a fost un calvar.

N-au lipsit certurile și bătăile. Mai mult, Loni a povestit că acesta, aflat sub stare de ebrietate, a încercat să o stranguleze într-o noapte. Cuplul a divorțat în 2014, iar de atunci viața fostului model s-a schimbat la 180 de grade.

În perioada ei de glorie, Loni făcea furori cu chipul ei de Barbie și silueta zveltă. Ea a apărut pe coperta unor reviste prestigioase și s-au scris articole despre ea în publicații ca „Glam Fit”, „Flavour”, „Iron Man” și multe altele. (Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arăta Loni Willison înainte să ajungă să locuiască pe străzi)

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni