• PRO TV
  • Bebeto și-a serbat ziua de naștere fără Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj i-a transmis adolescentul tatălui său: „De trei ani nu a mai apărut”

Bebeto și-a serbat ziua de naștere fără Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj i-a transmis adolescentul tatălui său: „De trei ani nu a mai apărut”

Bebeto și-a serbat ziua de naștere fără Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj i-a transmis adolescentul tatălui său: „De trei ani nu a mai apărut”

Sâmbătă, 31 august, Anamaria Prodan a dat o petrecere de zile mari pentru Bebeto, cu ocazia zilei sale de naștere. Adolescenul a împlinit 16 ani și a fost sărbătorit regește, însă marele absent a fost chiar Laurențiu Reghecampf.

Gallery

Anamaria Prodan a dat petrecerea pentru Bebeto chiar la vila sa din Snagov, unde au fost invitate cele mai apropiate persoane ale sărbătoritului. Colegii și prietenii acestuia au dat curs invitației, iar petrecerea s-a transformat într-una reușită, exact așa cum și-a dorit.

Anamaria Prodan a dat o petrecere regească pentru Bebeto

O dată face Bebeto 16 ani, iar Anamaria Prodan s-a întrecut pe ea în ceea ce privește organizarea petrecerii. Au fost încinse grătarele pe ponton, iar Bebeto și prietenii acestuia au făcut acrobații pe lacul Snagov, cu barca.

Citește și:

​Tortul de la miezul nopții a fost cireașa de pe tort, iar, la finalul petrecerii, văzând fericirea de pe chipul lui Bebeto, Anamaria Prodan s-a declarat o „mamă împlinită”. „Am un băiat de vis. Minunat, educat, puternic, profesionist, ambițios. Este o binecuvântare să ai așa un copil precum Laurențiu Junior”, a spus Anamaria Prodan, conform Click.

Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la petrecere

Laurențiu Reghecampf nu a participat la ziua de naștere a fiului săi, însă a postat, pe contul său de Instagram, o poză cu Bebeto, alături de o urare. Fiul antrenorului, însă, a mărturisit că nu și-a mai văzut tatăl de trei ani, uitând chiar și cum arată.

Citește și:

„De trei ani nu a mai apărut. Apare doar la tv și minte că mă caută. Nici nu știu cum mai arată, dar nu este problemă. Mama și surorile mele fac cât miliarde de Laurențiu Reghecampf. Vedeți exact cine suntem noi astăzi și cât  de mândrii suntem de ce realizăm toți, și eu, și surorile mele, și, mai ales, mama, și unde este el. Din cauza aceasta nu m-a supărat pe el, pentru că el nu poate mai mult de ceea ce îl vedeți azi”, a spus și Bebeto, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni