• PRO TV
  • Gina Pistol a spus-o direct! De când îi știa pe părinții lui Smiley și cum se înțelege acum cu ei: „Nu știau ce hram port”

Gina Pistol a spus-o direct! De când îi știa pe părinții lui Smiley și cum se înțelege acum cu ei: „Nu știau ce hram port”

Gina Pistol a spus-o direct! De când îi știa pe părinții lui Smiley și cum se înțelege acum cu ei: „Nu știau ce hram port”

Fără doar și poate, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai sudate, discrete și iubite cupluri din showbiz-ul românesc.

Prezentatoarea de la MasterChef și antrenorul de la Vocea României (care este prezentator și la Românii au Talent) sunt împreună de mai mulți ani, iar rodul iubirii lor este Josephine Ana, simpatica lor fetiță.

Recent, Gina Pistol a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la Ciao despre relația și familia ei, afirmând că fetița pe care o are cu Smiley deja înțelege când ea și artistul sunt plecați la filmări sau la concerte.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la MasterChef a afirmat pentru sursa citată că are o relație foarte frumoasă cu părinții lui Smiley, pe care îi cunoaște dinainte să înceapă relația cu artistul. Mai mult decât atât, ea a spus că este posibil ca în momentul în care au cunoscut-o pentru prima dată să fi avut altă părere despre ea. Dar acum nu au de ce să se plângă și se înțeleg foarte bine.

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă. Nu-mi mai amintesc cum a decurs prima întâlnire cu părinții lui. Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a spus Gina Pistol.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni