• PRO TV
  • Georgina și Cristiano Ronaldo, în ipostaze intime pe un iaht luxos! Cum i-au surprins paparazzii în vacanța din sudul Franței după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în secret

Georgina și Cristiano Ronaldo, în ipostaze intime pe un iaht luxos! Cum i-au surprins paparazzii în vacanța din sudul Franței după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în secret

Georgina și Cristiano Ronaldo, în ipostaze intime pe un iaht luxos! Cum i-au surprins paparazzii în vacanța din sudul Franței după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în secret

Georgina și Cristiano Ronaldo se bucură de vacanță, pe Riviera Franceză, la bordul iahtului deținut de fotbalist, care valorează peste 6 milioane de euro.

Gallery

​Cuplul s-a relaxat pe puntea inferioară a ambarcațiunii de lux, au înotat și s-au giugiulit ca doi îndrăgostiți.

Deși cuplul se află în vacanță alături de cei cinci copii, aceștia nu au fost văzuți la bordul iahtului, semn că Ronaldo și partenera sa s-au bucurat de timp doar pentru ei.

Georgina și-a etalat formele voluptoase, iar Ronaldo și-a încordat mușchii și și-a exersat săriturile în apă.

Portughezul nu s-a putut abține și la un moment dat a apucat-o de posterior pe cea care i-a dăruit doi copii. Paparazzii au fost pe fază și au surprins momentul, dar și privirea jucăușă pe care i-a oferit-o bruneta. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Paparazii au surprins și momentul în care portughezul și-a dat jos slipul și a rămas doar în prosop. Georgina s-a bucurat de soare și și-a etalat silueta într-un costum de baie, alb, din două piese, pe care l-a accesorizat cu un colier statement și mai multe brățări. Naturală, frumoasa brunetă, în vârstă de 30 de ani, și-a prins părul pe spate într-un coc jos.

Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au apărut după ce recent au circulat zvonuri că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret.

În iulie, Ronaldo a alimentat zvonurile potrivit cărora el și Rodríguez s-au căsătorit în timp ce filmau un videoclip promoțional pentru marca de fitness Whoop.

„Cel mai important lucru este că nu este ceea ce faci, ci ceea ce trebuie să faci. Când nu mă antrenez în club, îmi place să lucrez cu soția mea acasă”, a spus el.

La momentul respectiv, publicistul lui Ronaldo a declarat pentru Page Six: „Nu pot confirma sau infirma că Cristiano s-a căsătorit cu Georgina. Pur și simplu nu știu”.

În 2016, cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după ce s-au cunoscut la un magazin Gucci din Madrid, unde lucra bruneta. Georgina a numit prima lor întâlnire „dragoste la prima vedere” în timpul unui interviu cu El Hormiguero în martie 2023.

Cei doi sunt părinții Alanei (6 ani) și Bellei (2 ani) și au trecut prin moartea sfâșietoare a fratelui geamăn al Bellei la naștere în 2022.

Rodriguez a fost sinceră în legătură cu această pierdere în timpul serialului „I Am Georgina” din martie anul trecut, spunând: „Prioritatea mea acum este familia mea. Sunt atât de fericită și atât de recunoscătoare. Viața merge mai departe. Am motive să merg mai departe și să fiu puternică”.

Ronaldo mai are un fiu în vârstă de 14 ani, Cristiano Ronaldo Jr., și pe gemenii săi, în vârstă de 7 ani, Eva și Mateo. Juniorul și gemenii au mame surogat, iar identitatea lor nu a fost făcută publică.

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni