• PRO TV
  • Din ce face bani Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, după ce partenerul ei a avut probleme cu legea: „La ora actuală trăim o viaţă ca...”

Din ce face bani Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, după ce partenerul ei a avut probleme cu legea: „La ora actuală trăim o viaţă ca...”

Din ce face bani Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, după ce partenerul ei a avut probleme cu legea: „La ora actuală trăim o viaţă ca...”

Orianda și Călin Donca s-au liniștit după problemele cu legea. Se pare că soția milionarului are o nou sursă de venit, după problemele pe care partenerul ei de viață le-a avut cu legea.

Gallery

Cu ce a ajuns să se ocupe soţia milionarului Călin Donca

Orianda Donca ține cursuri în natură. Aceasta a postat pe InstaStory un clip în care le vorbea cursanţilor despre dependenţa de partener.

Călin Donca își susține soția în activitatea sa, ba mai mult, promovează cursurile pe care aceasta le ține.

Cei doi soți au împreună cinci copii. Orianda a fost și ea anchetată în dosarul în care Călin Donca a fost arestat preventiv, dar autorităţile nu pot lua măsuri împotriva ei, având în vedere că este mamă a cinci copii. Mamele care au cel puţin trei copii nu pot fi arestate, conform legii, potrivit as.ro.

Milionarul a fost eliberat din arest după trei luni. Este cercetat pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Orianda, 35 de ani, are o condiţie fizică de invidiat, face mult sport şi chiar deţine o sală de fitness.

Cu câteva luni înainte să fie acuzat de evaziune fiscală, Călin Donca a vorbit despre cum a cunoscut-o pe soţia sa, dar şi despre viaţa pe care o duceau. Mai mult, acesta a dezvăluit şi cum făcea Orianda Donca bani.

„M-am întâlnit cu Orianda în urmă cu aproape 15 ani într-un seminar pe care eu îl susţineam şi mi-a plăcut lucrul acesta pentru că eu întotdeauna am considerat că o femeie care va sta cu mine mulţi ani să aibă o gândire cu care să mă asemăn. Altfel, să o iau din club sau cine ştie de pe unde, nu ar fi în concordanţă cu ceea ce gândesc eu despre viaţă. Din motivul acesta, ne-am şi potrivit aşa bine pentru că şi ea căuta dezvoltarea. A fost agentul meu cel mai bun în vânzări pe publicitate. Aducea bani, făcea bani şi îi făcea într-un mod bun pentru că, în cel mai rău caz în care pierdem tot, eu te iau de mână şi vindem ceva pe stradă. Eu când am picat, nu am picat mai jos decât atunci când ne-am cunoscut. Ea de acolo m-a luat.

La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani. Este foarte greu să realizăm cât de bine trăim că avem un WC în casă. Este un mare lux pentru că vecinii noştri aveau WC-ul în curte. Viaţa noastră la ora actuală este foarte confortabilă. În cazul meu, că duc o viaţă confortabilă, nu a fost suficient. Întotdeauna mi-am dorit ca să am o bunăstare vizibilă şi mare, motiv pentru care am avut de ales între a muri şi a reuşi. Nu a fost altă alternativă. Am zis, ba mort, ba voi reuşi. Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat”, declara milionarul Călin Donca în podcastul Fiţă cu Adiţă.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni