• PRO TV
  • Miliardarul James Packer, fostul logodnic al lui Mariah Carey, dezvăluiri șocante: ”Prefer să fiu bogat și nefericit decât sărac și nefericit”

Miliardarul James Packer, fostul logodnic al lui Mariah Carey, dezvăluiri șocante: ”Prefer să fiu bogat și nefericit decât sărac și nefericit”

Miliardarul James Packer, fostul logodnic al lui Mariah Carey, dezvăluiri șocante: ”Prefer să fiu bogat și nefericit decât sărac și nefericit”

Miliardarul James Packer, fostul logodnic al cântăreței Mariah Carey, spune că banii nu sunt o garanție pentru fericire, dar este mai bine să îi ai decât să nu.

Gallery

”Prefer să fiu bogat și nefericit decât să încerc să fiu sărac și nefericit”, a declarat Packer (56 de ani) într-un interviu pentru Channel Seven.

Miliardarul a dezvăluit recent că se luptă cu kilogramele în plus cauzate de medicația pe care o ia pentru tulburare bipolară. ”Nu luați interviu cuiva care vă spune gata, m-am prins care e treaba, am toate răspunsurile. Nu sunt acea persoană”.

Interviul a fost filmat pe iahtul de 200 de milioane de lire sterline a lui Packer, unde unul dintre pasageri era starul pop Robbie William. ”Avem aceea afecțiune, izolarea”, mărturisește Williams.

Averea lui James Packer este estimată la aproximativ 4,5 miliarde de lire sterline. Acesta a fost logodit cu Mariah Carey pentru o scurtă perioadă de timp, în 2016, doar că Packer a rupt logodna pentru că artista cheltuia prea mult!

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni