• PRO TV
  • Irinel Columbeanu nu își poate reveni de când Irinuca s-a întors în America. Starea de spirit a fostului milionar s-a înrăutățit: „Nu mai are același tonus”

Irinel Columbeanu nu își poate reveni de când Irinuca s-a întors în America. Starea de spirit a fostului milionar s-a înrăutățit: „Nu mai are același tonus”

Irinel Columbeanu nu își poate reveni de când Irinuca s-a întors în America. Starea de spirit a fostului milionar s-a înrăutățit: „Nu mai are același tonus”

Irinel Columbeanu a avut parte de câteva zile extrem de frumoase, în această vară, în perioada în care Irinuca s-a aflat în România. Cei doi s-au revăzut pentru prima oară de când adolescenta s-a mutat în America, în urmă cu șase ani.

Gallery

Vestea că Irinuca avea să revină în România i-a adus o mare bucurie lui Irinel Columbeanu, care a recunoscut, de fiecare dată, cât de mult îi lipsește fiica sa. Cei doi s-au plimbat și au petrecut foarte mult timp împreună, dar inevitabilul s-a produs, iar aceasta a trebuit să se întoarcă peste ocean.

Irinel Columbeanu, afectat de întoarcerea Irinucăi în America

Deși știa că Irinuca urma să se întoarcă în America, Irinel Columbeanu nu s-a gândit că despărțirea avea să fie una atât de grea. După mai multe zile în care au petrecut timp împreună, cei doi au trebuit să își ia „la revedere”, fiica Monicăi Gabor fiind nevoită să revină în America.

Odată cu plecarea din România a fiicei sale, starea de spirit a lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical, lucru observat și de Ion Casian, patronul azilului în care locuiește acesta, de aproximativ un an.

Citește și:

„În perioada în care a fost fiica dânsului în vizită, a avut o perioadă foarte bună, psihic vorbind, deci era bine în acea perioadă, dar, acum, nu mai are același tonus de viață cum a fost.

Cât a stat fiica în România, și prima dată și a doua oară când a venit, a avut o perioadă foarte bună, foarte liniștită și a fost bine”, a mărturisit Ion Casian, în cadrul unei emisiuni televizate.

Irinel Columbeanu a fost abandonat de foștii prieteni

În urmă cu ceva timp, Ion Casian a recunoscut că, pentru Irinel Columbeanu, face o excepție în ceea ce privește plata taxei pentru azil, deoarece nu trece prin cea mai bună perioadă, de când are nevoie de ajutor.

Citește și:

​Patronul azilului susține că mulți din cei care, odată, îi erau prieteni lui Columbeanu, l-au dat uitării și foarte puțini sunt cei care încă îl mai vizitează. Cu toate acestea, fostul milionar de la Izvorani s-a resemnat cu ideea, știind care sunt persoanele pe care se poate baza.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni