• PRO TV
  • Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale: „Sunt...”

Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale: „Sunt...”

Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale: „Sunt...”

Familia lui Adrian Minune rupe tăcerea după ce Karmen a anunțat că divorțează de tatăl copilului ei! Vedeta a făcut anunțul în urmă cu o zi.

Gallery

​Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată atât datorită talentului său vocal, cât și grație celui actoricesc, de care a dat dovadă inclusiv în serialul „CLANUL”, acolo unde a jucat rolul lui Nadine.

Dacă pe plan profesional Karmen are parte de un succes incredibil, când vine vorba de viața personală lucrurile stau ușor diferit. În urmă cu doar o zi artista a anunțat că divorțează de Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale. Vestea despărțirii a fost făcută publică pe rețelele de socializare, acolo unde bruneta a făcut o serie de declarații pentru fanii ei:

"Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii.", a fost o parte a mesajului transmis de Karmen Simionescu.

​Familia lui Adrian Minune, prima reacție după ce Karmen a anunțat că divorțează

Adrian Minune a preferat să păstreze tăcerea cu privire la despărțirea dintre Karmen și Bogdan. Acesta nu a oferit nicio reacție oficială pentru presă, cu toate că a fost contactat de mai mulți jurnaliști. 

Adrian Minune Jr., fiul manelistului și fratele lui Karmen, a răspuns jurnaliștilor SpyNews și a oferit o reacție scurtă:

“Nu vreau să mă implic. Sunt în afara situației.”, a declarat Adrian Minune Jr., fratele lui Karmen, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni