• PRO TV
  • Cauza morții a două dintre victimele de pe iahtul Bayesian, scufundat de o tornadă, dezvăluită. Căpitanul este investigat pentru omor prin imprudență

Cauza morții a două dintre victimele de pe iahtul Bayesian, scufundat de o tornadă, dezvăluită. Căpitanul este investigat pentru omor prin imprudență

Cauza morții a două dintre victimele de pe iahtul Bayesian, scufundat de o tornadă, dezvăluită. Căpitanul este investigat pentru omor prin imprudență

A fost dezvăluită cauza morții a două dintre victimele tragediei de pe Bayesian, iahtul de lux care s-a scufundat pe coasta Siciliei.

Gallery

​Superiahtul, pe care miliardarul britanic Mike Lynch dădea o petrecere, a fost prins de o furtună puternică pe coasta Siciliei, pe 19 august, și s-a scufundat în doar câteva minute.
Autopsia efectuată pe cuplul Chris și Neda Morvillo a confirmat faptul că amândoi au murit înecați, conform The Sun. Oficialii nu au găsit alte semne conform cărora decesul să fi fost determinat de alte răni.

iah

Gallery


Până la finalul săptămânii, vor fi gata și autopsiile pentru celelalte șapte victime, în timp ce investigațiile poliției continuă. Iahtul de lux a fost prins într-o furtună teribilă și s-a scufundat în câteva minute. Dintre cele 22 de persoane aflate la bord, 15 au supraviețuit, iar șapte și-au pierdut viața, inclusiv miliardarul Mike Lynch și fiica lui Hannah.
Acum, căpitanul vasului Bayesian, James Cutfield, alături de alți doi membri ai echipajului, este investigat pentru omor prin imprudență. Procurorii au precizat că au existat ”comportamente care nu au fost conforme cu responsabilitățile pe care le avea fiecare”.
Investigatorii încearcă să înțeleagă de ce vasul s-a scufundat așa de repede, dacă trapele au fost deschise pentru a lăsa apa să circule, dacă echipajul a dat alarma înainte să părăsească iahtul.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni