• PRO TV
  • O femeie dată dispărută pe o insulă din Grecia a fost găsită moartă după o săptămână de căutări! Ce s-a descoperit la autopsie

O femeie dată dispărută pe o insulă din Grecia a fost găsită moartă după o săptămână de căutări! Ce s-a descoperit la autopsie

O femeie dată dispărută pe o insulă din Grecia a fost găsită moartă după o săptămână de căutări! Ce s-a descoperit la autopsie

Descoperire șocantă în Grecia! Cadavrul unei turiste, dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsit într-o zonă izolată de pe insula Samos din Mareea Egee. Iată ce au descoperit anchetatorii după autopsie.

Cadavrul unei femei, care a fost dată dispărută în urmă cu șapte zile, a fost găsit pe o insulă din Grecia. Autoritățile au declarat că este vorba despre Brigitte van Gennip, în vârstă de 64 de ani, originară din Ţările de Jos.

Aceasta nu a mai fost văzută din data de 22 august, potrivit polițiștilor, iar trupul său neînsuflețit a fost descoperit într-o râpă de către un turist belgian.

Surse din anchetă spun că telefonul turistei a fost găsit într-o zonă îndepărtată de cea în care aceasta și-a dat ultima suflare. Până la acest moment nu există indicii care să arate faptul că femeia a fost omorâtă.

Pentru a o putea găsi, autoritățile din Olanda au trimis pe insula grecească Samos mai multe echipe de salvatori și câini care să ajute la căutări.

Mai multe persoane plecate în drumeție au fost găsite moarte pe insulele din Grecia vara aceasta, iar autoritățile au emis avertismente în vederea riscului expunerii la temperaturile ridicate.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni