• PRO TV
  • Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce a condus cu un permis fals. Decizia este definitivă

Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce a condus cu un permis fals. Decizia este definitivă

Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce a condus cu un permis fals. Decizia este definitivă

Florinel Coman a fost condamnat definitiv, după ce a fost prins de oamenii legii conducând o mașină cu permis fals. Decizia magistraților este definitivă.

Gallery

Florinel Coman și-a primit sentința, după ce a condus cu un permis fals

Fotbalistul a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare. Florinel Coman cumpărase permisul de conducere din Ucraina, iar în cele din urmă și-a recunoscut fapta.

Celebrul fotbalist a dat de belea în urmă cu trei ani, atunci când polițiștii l-au oprit în trafic și au constatat că acesta a prezentat un permis de conducere fals.

Se pare că documentul era cumpărat din Ucraina și a părut că este un carnet internațional. Oamenii legii au constat că este fals, astfel l-au confiscat, iar pe numele lui Florinel Coman a fost deschis un dosar penal.

Magistrații de la Judecătoria Lehliu Gară l-au condamnat pe Florinel Coman la 11 luni de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată.

În momentul în care și-a recunoscut faptele, Florinel Coman a fost de acord cu pedeapsa pe care a primit-o. În luna aprilie a acestui an, sportivul a semnat un acord de recunoaștere, conform gândul.ro.

Florinel Coman ar fi plătit 1.500 euro pentru permisul fals.

În momentul în care a fost oprit de polițiști, Florinel Coman se afla pe Autostrada A2 și conducea cu 165 km/h, limita maximă de viteză fiind de 130 km/h. Fotbalistul a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, obligația de a presta muncă în folosul comunității timp de 30 de zile, în orașul Voluntari și obligația de a plăti cheltuielile de judecată în valoare de 1.000 lei.

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)”, a decis instanța.

Sursă foto: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni