• PRO TV
  • Anii trec, dar Eva Longoria e tot mai senzuală! Actrița de 49 de ani a întors toate privirile la Gala amfAR de la Veneția, într-o rochie transparentă: „Ai îmbătrânit ca vinul bun!”

Anii trec, dar Eva Longoria e tot mai senzuală! Actrița de 49 de ani a întors toate privirile la Gala amfAR de la Veneția, într-o rochie transparentă: „Ai îmbătrânit ca vinul bun!”

Anii trec, dar Eva Longoria e tot mai senzuală! Actrița de 49 de ani a întors toate privirile la Gala amfAR de la Veneția, într-o rochie transparentă: „Ai îmbătrânit ca vinul bun!”

Eva Longoria a fost în centrul atenției la Gala amfAR de la Veneția, acolo unde a defilat într-o ținută revelatoare.

Ediția din acest de la amfAR a fost cu siguranță punctul culminant al calendarului social al Festivalului de Film de la Veneția. Organizat în 1 septembrie la Arsenalul venețian, evenimentul a îmbinat perfect lumea modei, filantropia și divertismentul.

Gallery

​Seara a fost marcată de o licitație live captivantă, în cadrul căreia au putut fi licitate obiecte și experiențe exclusive, iar banii strânși vor merge la fundația care luptă pentru combarea SIDA. După licitații, a urmat o petrecere exclusivistă la care vedetele s-au distrat până în zori.

Printre vedetele care s-au remarcat la amfAR 2024 se numără și Eva Longoria, care urcat pe scenă alături de actorul Richard Gere.

Actrița celebră pentru rolul din „Neveste disperate” a uimit audiența cu ținuta aleasă. La 49 de ani și doar 1,55 m, Eva arată spectaculos și nu se ferește să poarte rochii transparente, mulate pe corp sau cu decupaje sexy. 

Pentru apariția de la Veneția, Eva a ales o rochie transparentă de la talie în jos. Pe dedesubt, Longoria a purtat un body negru cu croială înaltă, care i-a scos în evidență picioarele și nu numai… (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ea a accesorizat ținuta cu pantofi stiletto negri cu barete și bijuterii cu diamante.

„Ești magnifică!”, „Ai îmbătrânit ca vinul bun!”, „Ești uimitoare!”, „Tu nu îmbătrânești?”, „Atât de sofisticată!”, „Tu ești definiția senzualității”, i-au scris internauții care au admirat-o pe social media.

De-a lungul anilor, vedeta din serialul de succes „Neveste disperate” a bifat mai multe apariții memorabile pe covorul roșu. Eva Longoria a fost întotdeauna apreciată pentru ținutele alese și a primit doar laude din partea criticilor de modă.

Bruneta, care este la a treia căsnicie și are acasă un băiețel de 5 ani, spune că se menține în formă cu o alimentație sănătoasă și mult sport. 

Actrița americană a declarat în cadrul mai multor interviuri că iubește să facă yoga pentru că o ajută să „înceapă fiecare zi din săptămână cu o stare de zen de invidiat”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni