• PRO TV
  • Imagini rare cu Andreea Marin și fiica Violeta în prima zi de școală. „A fost o emoție specială și lacrimi ascunse”

Imagini rare cu Andreea Marin și fiica Violeta în prima zi de școală. „A fost o emoție specială și lacrimi ascunse”

Imagini rare cu Andreea Marin și fiica Violeta în prima zi de școală. „A fost o emoție specială și lacrimi ascunse”

Violeta Bănică a pășit în clasa a XII-a la un liceu privat din București. În prima zi de școală, mama sa i-a fost alături. Andreea Marin și-a dezvăluit emoțiile printr-un mesaj pe pagina de socializare.

Gallery

„An de an, de când era de-o șchioapă, fotografia din curtea școlii, împreună. Dar azi, a fost o emoție specială și lacrimi ascunse de partea mea: e ultimul an de studiu în locul în care a început la vreo 3 anișori ca un țânc de grădiniță, a continuat cu primii ani de școală primară, gimnaziul și acum e anul final de liceu. Mulțumesc, @isb.romania , a doua familie pentru fiica mea și un mare sprijin pentru mine, ca părinte!”, a scris Andreea Marin. 

Vedeta este foarte mândră de succesele fiicei sale. Violeta Bănică știe deja ce profesie vrea să studieze după terminarea liceului. „Eu vreau să dau la Drept în State, să vedem. Visul meu este să devin avocat în Boston sau New York”, a dezvăluit Violeta Bănică în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Vorbind despre relația cu fiica Vileta, într-un interviu pentru Metropola TV, Andreea Marin a menționat:

„Nu cred în simpla prietenie între părinți și copii, pentru că nu ne putem trage de șireturi. Un copil nu cunoaște anumite pericole ale vieții, pentru că nu are cum. E vorba de experiență. (...)Trebuie să ai și autoritatea părintelui, dar și momente frumoase, de calitate cu copilul tău, de joacă, și asta înseamnă prietenie”.

​Când o descrie pe Violeta, fosta prezentatoare TV spune: „Este un orator foarte bun, scrie foarte bine. Am început să ne ajutăm reciproc. Ne sfătuim ca fetele și îmi place lucrul acesta”

„Violeta Bănică e adolescenta care iubește pianul și compune minunat. Îi place să scrie scenarii. Vorbește engleza, franceza și spaniola. Este un bun orator, ce s-a calificat în competiția de dezbateri în engleză pe teme de cultură generală. A fost aleasă pentru a participa în Statele Unite ale Americii la „Global Leadership Summit”, organizat de fundația lui Tony Robbins”, a spus vedeta în cadrul unui eveniment de la Palatul Parlamentului, din mai 2023. 


Citește și: Andreea Marin, criticată pentru că și-a înscris fiica la școală privată. Cât a plătit vedeta pentru studiile Violetei

Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni