• PRO TV
  • De ce divorțează fiica lui Adrian Minune, Karmen, de Bogdan Căplescu, bărbatul cu care are un copil. Motivul care i-ar fi adus în acest punct

De ce divorțează fiica lui Adrian Minune, Karmen, de Bogdan Căplescu, bărbatul cu care are un copil. Motivul care i-ar fi adus în acest punct

De ce divorțează fiica lui Adrian Minune, Karmen, de Bogdan Căplescu, bărbatul cu care are un copil. Motivul care i-ar fi adus în acest punct

Karmen Simionescu a anunțat că divorțează de tată fiicei sale, Bogdan, după cinci ani de relație.

Gallery

​Karmen Simionescu a fost cea care a dat vestea cu privirea la separarea de partenerul ei de viață, Bogdan Căplescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani și au o fetiță împreună, pe Sofia.

"Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii.", a spus Karmen Simionescu.

Karmen nu își dorește ca fiica ei să aibă de suferit

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a ținut să facă publică decizia pe care a luat-o împreună cu partenerul ei, asta pentru fiica lor.

Aceasta a mai precizat că atât ea, cât și bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste vor fi implicați în creșterea si educație fiicei lor.

"Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei.", a spus Karmen Simionescu.

Motivul care ar fi dus la divorțul dintre Karmen și partenerul ei

În trecut, Karmen declara că ea și soțul ei au ajuns să facă terapie de cuplu, dorindu-și ca relația lor să funcționeze.

„Am fost la terapie de cuplu și am stat la povești, pentru că la noi s-a întâmplat totul pe repede înainte, amândoi eram destul de tineri și ne doream foarte mult să continuăm relația, însă eu treceam printr-o perioadă foarte dificilă cu depresia postnatală, el le avea pe ale lui și presiunea de a întreține o familie – fiindcă a trecut foarte repede de la stadiul de puști la stadiul de tată și soț”, a declarat artista pentru viva.ro.

La un moment dat, Karmen a declarat că a reușit cu greu să treacă peste neînțelegerile cu partenerul său.

„Cu greu am trecut peste, dar iată că am reușit și în momentul de față pot spune că lucrurile sunt super OK. Cred că pentru orice cuplu venirea unui copil creează o schimbare în viață și nu știi cum să te pregătești, n-ai de unde să știi cum e să ai un copil. Sper să nu trec și la următorul prin depresie postnatală”, a mai adăugat ea.

Deși nu au făcut public motivul divorțului, cel mai probabil neînțelegerile i-ar fi adus în punctul în care să își dorească ca fiecare să meargă pe propriul drum.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni