• PRO TV
  • Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase și distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din toată țara! Ada Condeescu, prinsă într-un triunghi amoros cu Radu Vâlcan și Răzvan Fodor

Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase și distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din toată țara! Ada Condeescu, prinsă într-un triunghi amoros cu Radu Vâlcan și Răzvan Fodor

Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase și distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din toată țara! Ada Condeescu, prinsă într-un triunghi amoros cu Radu Vâlcan și Răzvan Fodor

Ada Condeescu este prinsă între Radu Vâlcan și Răzvan Fodor în lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, regizată de Petre Năstase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu și distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 18 octombrie 2024.

​Aflată la intersecția dintre trecutul marcat de o iubire pasională și neterminată alături de personajul interpretat de Radu Vâlcan și prezentul imblanzit de o dragoste rațională, ca la carte, cu o „partidă bună”, mai precis personajul interpretat de Răzvan Fodor, Eva, jucată de Ada Condeescu, trebuie să ia o decizie și să-și aleagă drumul viitorului. Cine câștigă între iubirea pasională din trecut și dragostea ratională din prezent în inima Evei, însuflețită de Ada Condeescu, în filmul „Retreat Vama Veche”, se va decide după o avalansă de întâmplări, întâlniri, distracții, dar și lacrimi, încurcături amuzante, hohote de râs, răsărituri în Vamă și revelații de tot felul. „Cine știe, poate nu va câștiga niciuna dintre cele două iubiri, sau poate amândouă, sau poate va câștiga inima, dacă va fi ascultată cu adevărat și va avea acea întâlnire fericită, pe aceeași lungime de undă, și cu mintea.”, glumește Ada Condeescu despre alegerile și pariurile personajului său din „Retreat Vama Veche” care se vor derula din 18 octombrie, distribuite de Vertical Entertainment, în cinematografele din toată țara.

Săptămânile de filmări cu „frumoșii României”, așa cum au fost alintați de echipă Radu Vâlcan și Răzvan Fodor, au fost pentru Ada Condeescu ca niște întâlniri vesele și productive cu prieteni vechi și dragi: „Cu Radu lucrasem deja în trecut și a fost foarte fain, la "Dincolo de calea ferată", în regia lui Cătălin Mitulescu, iar pe Răzvan îl știu de când eram destul de mică și ghici unde ne-am cunoscut? În Vama Veche:)) Suntem cu toții pe aceeași lungime de undă când vine vorba de umor, lucru foarte important pentru mine atât în lucru, cât și dincolo de set, așa că ce să spun? Am fost foarte norocoasăJ Pe cine aș alege dintre ei doi, dacă aș fi Eva?! Nu se poate unul fără altul, clar! Se completează în glume, Radu gătește minunat, dar Răzvan vine cu vinul perfect, așa că nu pot renunța la nimic. Rămâne doar să-și aducă soțiile, care îmi sunt foarte dragi, ca să fie o seară pe cinste:).”, mărturisește actrița Ada Condeescu, aflată la primul ei rol într-o comedie romantică, după o carieră marcată de premii, roluri mari și prestații actoricești apreciate national și internațional în nenumărate drame și filme de autor.

Ada Condeescu îndeamnă pe toată lumea să facă terapia „Retreat Vama Veche”, în cinematografele din întreaga țară, din 18 octombrie pentru a se regăsi, a râde, a pica pe gânduri, a-și aminti de prietenii adevărați și a se distra din plin, ca și când ar fi în Vamă, cu gașca: „E un film curat, cu un umor ascuțit, dar tandru. E o ușoară ironie a vieții din România actuală, spusă însă cu blândețe. E emoționant, dar cel mai mult m-a atins prietenia dintre 3 femei, care durează de ani de zile și probabil va rămâne mereu cu ele. Prietenia e tot mai rară în lumea asta atât de gălăgioasă uneori, e bine să le amintim oamenilor că nu e mereu atât de "despre ei", ci despre a fi împreună, real și cu dragoste. Cred că filmul acesta a ieșit așa de frumos și datorită legăturilor puternice dintre oamenii care au lucrat la el și a felului în care regizorul Petre Năstase a reușit să-i apropie pe toți.”, descrie actrița lungmetrajul Reatreat Vama Veche în distribuția căruia se regăsesc unele dintre cele mai cunoscute și apreciate nume, dar și prietenii din filmul și divertismentul românesc.  

Cu o distribuție ce adună actori mari și comunități online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” îi are în distrubuție, alături de Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Radu Vâlcan și Răzvan Fodor pe Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Imagini, concursuri, glume și detalii din și despre ”Retreat Vama Veche” se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, dar și pe canalele actorilor din distribuție, pregătiți pentru întâlnirea din 18 octombrie, cu spectatorii de cinema din întreaga țară.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni