• PRO TV
  • Dana Roba a dat vestea cea mare despre copil, după doar un an de relație. Make-up artista și Beni vor să își ducă relația la următorul nivel: „Un băiat”

Dana Roba a dat vestea cea mare despre copil, după doar un an de relație. Make-up artista și Beni vor să își ducă relația la următorul nivel: „Un băiat”

Dana Roba a dat vestea cea mare despre copil, după doar un an de relație. Make-up artista și Beni vor să își ducă relația la următorul nivel: „Un băiat”

Dana Roba anunța, în urmă cu doar câteva zile, că ea și Beni s-au despărțit, după mai bine de un an de relație. Nu a trecut mult, însă, și cei doi și-au mai dat o șansă, însă veștile bune nu se opresc aici.

Gallery

De-a lungul timpului, Dana Roba și-a exprimat deseori dorința de a se căsători cu Beni, însă cei doi vor ca lucrurile să devină din ce în ce mai serioase și să aibă și un copil. Make-up artista speră să aibă un băiat, având, deja, două fete din căsnicia cu Daniel Balaciu.

Dana Roba vrea un băiat cu Beni

Încă de la început, Beni a avut grijă de fetele Danei Roba ca și când ar fi fost copiii săi, lucru ce a convins-o pe aceasta că, la momentul potrivit, va fi un tată foarte bun. Prin urmare, pe lângă nunta pe care speră să o facă anul următor, după ce divorțul de Daniel Balaciu se va finaliza, Dana Roba își dorește să rămână însărcinată, pentru a avea și un băiețel.

„Ar merge perfect pe lângă fetițele acestea superbe un băiat, ar completa echipa”, a scris Dana Roba, pe contul ei de Instagram, când a fost întrebată dacă ar vrea să mai aibă un copil.

Citește și:

​La începutul verii, cu ocazia zilei de naștere a lui Beni, Dana Roba i-a făcut o dedicație de dragoste acestuia, mulțumindu-i pentru tot sprijinul pe care l-a oferit atât ei, cât și fetelor sale, după ce Daniel Balaciu aproape a ucis-o.

Daniel Balaciu și-a primit sentința, după ce a băgat-o în comă pe Dana Roba

În această vară, Daniel Balaciu a aflat ce pedeapsă trebuie să ispășească, după ce aproape a ucis-o în bătaie pe Dana Roba. Pe lângă daunele în valoare de 80.000 de euro pe care va trebui să i le plătească, acesta va sta și șapte ani în spatele gratiilor.

Citește și:

Dana Roba, însă, nu este mulțumită de pedeapsa primită de fostul soț, mărturisind că, în alte țări, pedepsele sunt mult mai aspre și speră ca, în urma procesului de divorț, acesta să fie decăzut din drepturile părintești.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni