• PRO TV
  • Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre Alexandra Măceșanu, la cinci ani de la tragedie! Ce i-a putut face tinerei: „O să vă dau în judecată

Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre Alexandra Măceșanu, la cinci ani de la tragedie! Ce i-a putut face tinerei: „O să vă dau în judecată

Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre Alexandra Măceșanu, la cinci ani de la tragedie! Ce i-a putut face tinerei: „O să vă dau în judecată

După cinci ani de la tragedia din Caracal, Gheorghe Dincă a oferit detalii despre cum a chinuit-o pe Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă, găsit vinovat pentru crimele din Caracal de acum cinci ani și condamnat la închisoare pentru 30 de ani, își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Craiova. De-a lungul vremii, „monstrul din Caracal”, așa cum a fost numit după tragedie, și-a mărturisit faptele atât în fața unui polițist plasat sub acoperire în celula sa, cât și la interogatoriu.

Recent, Gheorghe Dincă a relatat modul în care a răpit-o, sechestrat-o și chinuit-o pe Alexandra Măceșanu, într-un interviu pentru gândul.ro. Criminalul i-ar fi legat picioarele cu o sfoară, pentru a o împiedica să fugă, lăsând între noduri o distanță de un cot, mai arată sursa menționată anterior.

Într-o discuție telefonică inițiată de jurnaliștii publicației amintite, Gheorghe Dincă s-a arătat foarte deranjat de faptul că a fost asociat cu un „monstru”.

„Le-am zis: o să vă dau în judecată că m-ați făcut «monstru» și să-mi dovediți că eu sunt monstru. Așa am fost declarat, dar cu ce sunt monstru? Sunt de acord că așa mă recunoaște lumea, dar eu o să-i dau în judecată pe cei de la televiziune”, a spus acesta.

În luna mai 2023, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani după gratii pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni