• PRO TV
  • Horoscop zilnic 3 septembrie 2024. Taurii au șansa să înceapă o poveste nouă de iubire, Vărsătorii recuperează o sumă importantă de bani

Horoscop zilnic 3 septembrie 2024. Taurii au șansa să înceapă o poveste nouă de iubire, Vărsătorii recuperează o sumă importantă de bani

Horoscop zilnic 3 septembrie 2024. Taurii au șansa să înceapă o poveste nouă de iubire, Vărsătorii recuperează o sumă importantă de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 3 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care activează casa muncii și sănătății și deschide etape noi în aceste domenii, ajutându-te să îmbunătățești fluxul sarcinilor și să corectezi anumite lucruri în sfera profesională.

Taur

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează astăzi, deschide noi etape în planul iubirii și aventurilor romantice, copiilor și valorificării unor abilități, de pe urma cărora poți obține și beneficii financiare. Ți se oferă ocazia să te reconectezi cu partenerul, să relansezi relația sau să începi o poveste nouă de iubire.

Gemeni

Sectorul vieții de familie este activat astăzi odată cu formarea Lunii Noi din zodia Fecioară, care anunță și deschide noi etape privind viața de familie, căminul, patrimoniul. De asemenea, ai ocazia să îmbunătățești relațiile cu părinții sau cu alte rude.

Rac

Luna Nouă din zodia Fecioară de astăzi activează casa comunicării, gândirii, negocierilor, învățării, interacționării cu ceilalți și anunță etape noi. Este momentul să-ți îmbunătățești comunicarea și interacționarea cu ceilalți.

Leu

Sectorul financiar intră astăzi în vizorul tău, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Fecioară. Ai putea să porți niște negocieri, să găsești soluții pentru o administrare cât mai bună a banilor pe care îi câștigi, să pui deoparte în conturile de economii o sumă de bani.

Fecioară

Luna Nouă din zodia Fecioară de astăzi te invită la setarea unor noi obiective, la o relansare personală. Este dinamizată și axa relațională și este posibil să iei decizii și în funcție de acțiunile partenerului de cuplu în planul personal sau de acțiunile partenerilor de afaceri în planul profesional.


Balanță

Luna Nouă din zodia Fecioară de astăzi te invită la un bilanț și la eliminarea situațiilor și persoanelor din viața ta, care nu te mai ajută în evoluție. Se activează casa subconștientului, frământărilor interioare și s-ar putea să ai niște revelații, conștientizări că este momentul să faci o schimbare care să te ajute să evoluezi.

Scorpion

Luna Nouă din zodia Fecioară de astăzi, deschide noi etape și oportunități de creștere și valorificare a experienței și abilităților. Ești invitat să te pui mai mult în valoare, să participi la seminarii, cursuri, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Săgetător

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează astăzi, deschide noi etape și oportunități în sectorul profesional, privind imaginea și statutul. În următoarele două săptămâni te interesează să îmbunătățești relația cu șefii, să-ți setezi obiective de viitor, să preiei responsabilități noi.

Capricorn

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează astăzi, deschide noi etape în sectorul perfecționării profesionale, viziunii asupra vieții, privind principiile, credințele, sistemul de valori, călătoriile, obținerea unor calificări/atestate/diplome, dar și rezolvarea unui context birocratic.

Vărsător

Demersurile tale privind obținerea unor sume de bani sau returnarea unei datorii, clarificarea unor aspecte în planul relațional, ar putea să se rezolve astăzi, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Fecioară, care deschide etape noi în aceste domenii. Ai putea îmbunătăți situația în relație, dar și administrarea banilor.

Pești

Astăzi se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care deschide noi etape în relație, căsătorie și parteneriatele profesionale. Poți relua dialoguri, să perfectezi termenii unor contracte, să porți negocieri, să îmbunătățești relația de cuplu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni