• PRO TV
  • Larisa Iordache a dat vestea cea mare! Multipla campioană la gimnastică este însărcinată: “Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare“

Larisa Iordache a dat vestea cea mare! Multipla campioană la gimnastică este însărcinată: “Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare“

Larisa Iordache a dat vestea cea mare! Multipla campioană la gimnastică  este însărcinată: “Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare“

Larisa Iordache și-a anunțat fanii din mediul online că este însărcinată. Multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, va deveni mamă pentru prima oară.

Sportiva a postat o fotografie din Paris, unde apare alături de soțul ei, Cristian Chiriță: “Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastră infinită“, a scris Larisa Iordache pe contul său de Facebook.

Cei doi s-au căsătorit recent, mai exact pe 8 iunie 2024.

 Larisa Iordache (27 de ani) şi Cristian Chiriţă (23 de ani), campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

Cum s-au cunoscut cei doi

Prima lor interacțiune a avut loc în mediul online, după ce Cristian Chiriță i-a dat un mesaj pe Instagram. Larisa Iordache și Cristian au început să vorbească și, după ceva timp, s-au întâlnit și în persoană.

„Ne-am întâlnit, am stat de vorbă ca și prieteni și, după aceea, ușor, ușor, am lăsat lucrurile să meargă. Eu eram, cumva, reținută, pentru că nu știam dacă sunt capabilă să-i ofer afecțiunea de care ar avea el nevoie sau pe care o merită”, povestea sportiva despre întâlnirea cu alesul inimii.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni