• PRO TV
  • Ce acuzații îi aduce Jenny din Galați celei care urmează să-i facă un copil lui John Paulson! Miliardarul încă este soțul româncei în acte

Ce acuzații îi aduce Jenny din Galați celei care urmează să-i facă un copil lui John Paulson! Miliardarul încă este soțul româncei în acte

Ce acuzații îi aduce Jenny din Galați celei care urmează să-i facă un copil lui John Paulson! Miliardarul încă este soțul româncei în acte

Soția înstrăinată a lui John Paulson susține că logodnica acestuia a rămas însărcinată pentru a pune mâna pe averea de 5,1 miliarde de dolari.

Gallery

​Logodnica însărcinată a miliardarului John Paulson, Alina de Almeida, are acum dreptul la o parte din averea sa de 5,1 miliarde de dolari, iar cea care încă îi este soție în acte nu este încântată de acest lucru.

Alina de Almeida și John Paulson nu se pot căsători încă pentru că miliardarul se află încă în proces de divorț cu Jenny și asta pentru că nu s-au înțeles în privința partajului.

Avocatul lui Jenny Paulson susține într-un nou dosar în instanță că sarcina a făcut parte dintr-un plan care să-i permită lui Alina de Almeida, în vârstă de 36 de ani, accesul la „bunurile conjugale”.

De asemenea, în actele depuse de avocat, se arată că fiicele lui Jenny și ale lui John Paulson, ambele studente, au aflat că de Almeida este însărcinată doar atunci când tatăl lor le-a trimis prin SMS un link către publicația Page Six, care făcuse acest anunț în exclusivitate.

Soții Paulson sunt implicați într-un divorț cu scandal încă de când Jenny, acum în vârstă de 53 de ani, a aflat tot din presă, de la aceeași publicație, că soțul ei avea o aventură cu de Almeida, în 2021. Ulterior, el a cerut-o de soție, deși era încă căsătorit.

Echipa juridică a lui Jenny, condusă de cunoscutul avocat specializat în divorțuri Robert Cohen, a depus săptămâna aceasta un amendament la plângerea sa actuală.

Documentul susține că Paulson a încălcat Legea privind relațiile domiciliare prin întemeierea unei noi familii în timp ce era încă căsătorit cu Jenny.

„A lua bunuri matrimoniale pentru a le oferi cuiva din afara căsătoriei, inclusiv noii tale prietene, înseamnă încălcarea legii privind relațiile domiciliare”, se precizează în document.

„Adăugând un alt beneficiar și permițând iubitei noi a dl. Paulson, cu care nu are nicio relație legală, să solicite distribuții din Trust în numele noului beneficiar, dl. Paulson a creat și mai multă discordie, punând copiii din prima căsătorie împotriva celui pe care îl va avea alături de noua iubită”, se mai arată în documente, scrie Page Six.

John Paulson a intentat divorțul de Jenny Paulson (fostă Jenica Zaharia) în 2021, iar gurile rele spun că motivul ar fi fost chiar Alina de Almeida. Românca spunea atunci că a aflat din ziare că soțul ei vrea să divorțeze. Cei doi au fost împreună 21 de ani. Presa străină a scris că Jenny n-a fost de acord cu oferta făcută de Paulson la divorț. Românca s-ar fi simțit „jignită și umilită” când a aflat că miliardarul vrea să-i lase doar câteva sute de milioane de euro.

​Jenny a fost afectată și de faptul că fostul soț și-a oficializat rapid relația cu tinerica Alina. Jenny și John au împreună două fiice: Giselle și Danielle.

Jenny Paulson cum este cunoscută în lumea mondenă de peste Ocean (Jenica Zaharia), a plecat din Galați în urmă cu mai bine de trei decenii, când nici nu împlinise 20 de ani, potrivit Viața Liberă.

Jenny a fost ajutată de fratele ei, George Zaharia, fost altlet de performanță, să ajungă în „țara tuturor posibilităților”. În America, Jenny s-a angajat ca secretară într-una din companiile celui care avea să-i ajungă soț

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni