• PRO TV
  • Viviana Sposub și George Burcea, detalii mai puțin șiute despre începuturile relației lor. Cum au ajuns aceștia să se mute împreună, de fapt: „A fost prima dată”

Viviana Sposub și George Burcea, detalii mai puțin șiute despre începuturile relației lor. Cum au ajuns aceștia să se mute împreună, de fapt: „A fost prima dată”

Viviana Sposub și George Burcea, detalii mai puțin șiute despre începuturile relației lor. Cum au ajuns aceștia să se mute împreună, de fapt: „A fost prima dată”

Viviana Sposub și George Burcea sunt de nedespărțit de când s-au împăcat și, deși părea că nu mai au șanse pentru a fi, din nou, împreună, cei doi sunt mai apropiați ca niciodată.

Gallery

Recent, Viviana Sposub și George Burcea au acordat un interviu, în care au vorbit despre începuturile relației lor. În ciuda faptului că s-au mutat împreună extrem de repede, au aniversat, recent, patru ani de când sunt împreună.

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat împreună foarte repede

Relația dintre Viviana și George Burcea a început în timpul emisiunii „Ferma Vedetelor”, urmând ca, la scurt timp după ce amândoi au părăsit competiția, să se mute împreună. Acest lucru s-a întâmplat, deoarece amândoi s-au infectat cu COVID-19 și au decis să treacă prin carantină împreună.

Acest lucru i-a apropiat extrem de tare și a adus un plus foarte mare în relația lor, ajutându-o să formeze o bază solidă pe care, timp de patru ani, și-au clădit relația.

Citește și:

„Am terminat emisiunea, el avea o filmare și a trebuit să facă un test pentru covid, a ieșit pozitiv. A apărut și în presă imediat. Evident că mi-am făcut și eu testul, era și la mine. A fost prima dată când am locuit cu un bărbat în casă. A venit, i-am deschis ușa, și am zis gata. De atunci am rămas pentru totdeauna”, a spus Viviana, în cadrul unei emisiuni.

Viviana și George Burcea au depășit toate momentele dificile

De-a lungul relației, chiar dacă au fost extrem de discreți și părea că totul este doar lapte și miere, George Burcea și Viviana Sposub au avut și ei momente mai dificile. Cu toate acestea, au reușit mereu să le depășească și, deși au trecut prin câteva despărțiri, nu au putut sta departe unul de altul.

Citește și:

„S-au întâmplat foarte multe, ceea ce este normal. Patru ani sunt puțini, dar sunt mulți pentru un cuplu să reziste, în tot felul de schimbări și în tot felul de situații. Eu, dar și împreună, îi mulțumim lui Dumnezeu că indiferent de ce situații am avut, am reușit să le depășim și iată-ne, după patru ani de zile aici. Eu nu le numesc probleme, le numesc situații de viață de care ai nevoie ca să poți să evoluezi”, a declarat George Burcea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni