• PRO TV
  • Un celebru actor se alătură distribuției din viitorul film Peaky Blinders. Fanii entuziasmați au încercat să ghicească ce rol va primi: „O să țip de fericire dacă este fiul lui Tommy!”

Un celebru actor se alătură distribuției din viitorul film Peaky Blinders. Fanii entuziasmați au încercat să ghicească ce rol va primi: „O să țip de fericire dacă este fiul lui Tommy!”

Un celebru actor se alătură distribuției din viitorul film Peaky Blinders. Fanii entuziasmați au încercat să ghicească ce rol va primi: „O să țip de fericire dacă este fiul lui Tommy!”

Au trecut doi ani de la finalul sezonului șase al serialului fenomen „Peaky Blinders”, iar acum fanii așteaptă filmul cu același nume, care va continua povestea gangsterilor din Birmingham. Cillian Murphy revine în rolul lui Thomas Shelby (Tommy), însă surprizele nu se opresc aici.

Gallery

​Producătorii filmului au anunțat recent numele unui actor celebru care se alătură distribuției viitorului film Peaky Blinders. Este vorba despre Barry Keoghan, actorul irlandez care a fost nominalizat la Oscar în 2023, la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Irlandezul în vârstă de 31 de ani este pe val la Hollywood și se iubește cu cântăreața și actrița americană Sabrina Carpenter, potrivit Daily Mail. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

​​Natura rolului actorului irlandez rămâne deocamdată un mister, deoarece filmările nu au început încă.

Fanii serialului au propriile lor teorii cu privire la rolul pe care îl va juca Keoghan. „O să țip de fericire dacă este fiul lui Tommy”, a scris un internaut.

​Vestea că Keoghan va juca în serialul cu gangsteri i-a entuziasmat pe fani.

„Până acum acest casting este perfect!”, „Sunt atât de nerăbdător să văd care va fi rolul lui”, „Are un look perfect de Peaky Blinder”, au adăugat alți utilizatori de social media.

Steven Knight, creatorul Peaky Blinders, a vorbit recent cu Liverpool Echo. El a dezvăluit că producția filmului spin-off va începe în curând în Digbeth și a promis că „va fi ceva uluitor”.

Entuziasmul crește pe măsură ce proiectul a fost desemnat drept o „continuare epică” a serialului emblematic despre gangsteri, care a captivat publicul din 2013 până în 2022.

Tom Harper, regizorul Peaky Blinders, a declarat: „Când am regizat pentru prima dată Peaky Blinders în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce va deveni serialul, dar știam că exista ceva în alchimia distribuției și a scenariului care părea exploziv. Peaky a fost întotdeauna o poveste despre familie - și astfel este incredibil de interesant să ne reunim cu Steve și Cillian pentru a aduce filmul publicului din întreaga lume”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni