• PRO TV
  • La ce școală învață copiii prezentatorului Cosmin Stan. Mark și Maia au început deja cursurile

La ce școală învață copiii prezentatorului Cosmin Stan. Mark și Maia au început deja cursurile

La ce școală învață copiii prezentatorului Cosmin Stan. Mark și Maia au început deja cursurile

În timp ce unii copii se mai bucură de vacanță, alții au început deja cursurile. Cosmin Stan, prezentatorul Știrilor PRO TV, și-a împărtășit emoțiile printr-o fotografie cu copiii săi, în prima zi de școală.

Mark (14 ani) și Maia (10 ani) studiază la Cambridge School of Bucharest. Printre cerințele unității de învățămât se numără purtarea uniformei. 

​„Pentru unul a început liceul, pentru celălalt, gimnaziul, în vreme ce noi rămânem muți de uimire și ne întrebăm când a trecut timpul ăsta atât de repede și unde ne sunt bebelușii de altădată!”, a scris Cosmin Stan în dreptul fotografiei de mai sus. 

Mai mulți prieteni și urmăritori au reacționat la postare: „Mult, mult succes și realizări pe măsură! Părinților putere și răbdare!” ; „Succes în noul an școlar..și într-adevăr asa este, timpul zboară..pentru ei și pentru noi,părinții!!”, „Să vă trăiască ,sănătoși !!Mult succes în realizarea viselor!!”, sunt doar câteva dintre comentarii. 

Cosmin și Oana s-au căsătorit în anul 2017, în Las Vegas. Partenera lui Cosmin Stan vine din Hunedoara și e foarte pasionată de călătorii, potrivit viva.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Cosmin Stan (@cosminstanpro)

În această vară, familia prezentatorului s-a bucurat de o vacanță în Bali. Cosmin a împărtășit fotografii superbe alături de copiii săi. 

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni