• PRO TV
  • George Clooney, topit după soția Amal și la 10 ani de la nuntă! Au radiat de fericire și au făcut paradă de gesturi tandre pe covorul roșu de la Veneția: „Ce bărbat norocos!”

George Clooney, topit după soția Amal și la 10 ani de la nuntă! Au radiat de fericire și au făcut paradă de gesturi tandre pe covorul roșu de la Veneția: „Ce bărbat norocos!”

George Clooney, topit după soția Amal și la 10 ani de la nuntă! Au radiat de fericire și au făcut paradă de gesturi tandre pe covorul roșu de la Veneția: „Ce bărbat norocos!”

Farmec, eleganță, spontaneitate și dragoste cât cuprinde! Amal și George Clooney au făcut paradă de gesturi tandre și au strălucit sub ploaia de blițuri de la Lido, unde are loc Festivalul de Film de la Veneția.

George Clooney și Brad Pitt au prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Veneția cea mai nouă peliculă în care fac echipă, comedia „Wolfs. Filmul este regizat de Jon Watts, iar cei doi actori interpretează rolurile a doi haiduci moderni care încearcă să rezolve o crimă.

Gallery

​Cum era de așteptat, Clooney a avut-o la braț pe superba sa soție, avocata Amal Alamuddin, cea care l-a convins să renunțe definitiv la burlăcie în urmă cu zece ani.

Amal a captivat privirile cu frumusețea ei naturală, dar și cu rochia aleasă. Soția lui George Clooney a făcut furori într-o creație Versace, de culoare galben deschis. Avocata și-a accesorizat look-ul cu un clutch auriu, sandale cu toc și o pereche superbă de cerceii.

Fotografii prezenți la eveniment au imortalizat câteva cadre spectaculoase cu celebrul cuplu. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ce bărbat norocos!”, „Etalon de eleganță și stil!”, „Clooney pare vrăjit în prezența ei”, „Oamenii ăștia chiar se iubesc!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media care au admirat pozele cu cei doi postate de mai multe publicații.

​Clooney și Amal s-au cunoscut în 2013 la o petrecere organizată de câțiva prieteni comuni. S-au căsătorit un an mai târziu, iar nunta a durat trei zile ca-n povești și a costat peste 4,6 milioane de dolari, potrivit Eonline.

Actorul și avocata au devenit părinți de gemeni în 2017, când Amal i-a adus pe lume pe Alexander și Ella. 

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni