• PRO TV
  • Motivul pentru care Adele ia o pauză de la muzică. Artista a făcut anunțul în timpul concertului susținut la Munchen: „Nu ne vom mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Motivul pentru care Adele ia o pauză de la muzică. Artista a făcut anunțul în timpul concertului susținut la Munchen: „Nu ne vom mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Motivul pentru care Adele ia o pauză de la muzică. Artista a făcut anunțul în timpul concertului susținut la Munchen: „Nu ne vom mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Adele a anunțat că va renunța pentru o perioadă la muzică. Vestea a fost făcută publică chiar de artistă, în timpul concertului susținut la Munchen, Germania.

Gallery

Adele, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume, a anunțat în cursul zilei de sâmbătă, 31 august 2024, că va lua o pauză de la muzică. Aceasta a dezvăluit vestea în cadrul concertului ei de la Munchen, Germania, ultimul din Europa.

„Mai am 10 spectacole după acesta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a spus artista pe scenă în timpul concertului. 

Motivul pentru care Adele ia o pauză de la muzică

Adele le-a explicat fanilor că timp de șapte ani și-a construit o nouă viață pe care abia așteaptă să o trăiască din plin, motiv pentru care o „perioadă incredibil de lungă de timp” nu va mai apărea pe scenă.

„Mi-am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine și vreau să o trăiesc acum. Îmi voi aminti aceste spectacole pentru eternitate, au fost spectaculoase”, a spus cântăreața. 

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni