• PRO TV
  • Drama prin care a trecut un actor din serialul turcesc „Familia”. De ce i-au fost amputate degetele de la o mână

Drama prin care a trecut un actor din serialul turcesc „Familia”. De ce i-au fost amputate degetele de la o mână

Drama prin care a trecut un actor din serialul turcesc „Familia”. De ce i-au fost amputate degetele de la o mână

Serialul turcesc „Familia”, difuzat de Acasa și VOYO, a captivat imediat atenția publicului din România. Din distribuție fac parte actori consacrați, printre care Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya și Nejat İşler.

Gallery

Nejat İşler, în rolul lui Cihan Soykan în serialul „Familia”

Nejat İşler, în vârstă de 52 de ani, se numără printre cei mai cunoscuți actori din Turcia. Mulți telespectatori îl cunosc pentru rolul lui Çagatay Erdenet din serialul Çukur (Legea familiei). În 2023, a acceptat să joace rolul lui Cihan în serialul „Aile” (Familia), pe care îl poți vedea pe VOYO.

Puțini știu drama prin care a trecut Nejat İşler. În 2014, actorul a ajuns la spital, fiind internat la terapie intensivă, după ce a suferit un șoc septic. Potrivit haberler.com, după ce a fost susținut în viață de aparate timp de 95 de zile, Nejat İşler a avut nevoie de o operație la mâna dreaptă. Potrivit yenisafak.com, care citează surse din spital, la pacientii care stau mult timp la terapie intensiva pot exista probleme de circulație la nivelul membrelor. İşler a fost supus unei operații de cinci ore în care i-au fost amputate două degete de la mâna dreaptă, iar pentru celelalte trei s-au folosit grefe de piele. (Vezi în galeria foto imagini cu actorul)

În cadrele în care apare în serial, actorul poate fi observat des cu mâinile strânse în pumn sau în alte dăți camera nu le surprinde deloc. 

„Aile” – „Familia”, un serial turcesc plin de acțiune și secrete de familie

​„Aile” (n.red „Familia”) este un serial turcesc plin de acțiune și dramă despre secrete de familie, sacrifiu și iubire interzisă.

Pentru acest serial, Serenay Sarikaya și Kıvanç Tatlıtuğ au câștigat premiul Golden Butterfly pentru cel mai bun cuplu TV al anului 2023. Chimia dintre cei doi a părut atât de autentică, încât fanii au fost convinși că relația lor există și în spatele camerelor.

În „Aile”, Serenay Sarikaya joacă rolul lui Devin Akin, o psihoterapeută rece ce nu lasă oamenii să se apropie de ea cu ușurință. Kivanç Tatlitug îl interpretează pe Aslan Soykan, un bărbat misterios, liderul temutei familii Soykan - un clan respectat cu sfințenie de către membrii săi.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni