• PRO TV
  • Român ucis în Italia pentru 1.000 de euro. Criminalul locuia în aceeași casă cu el

Român ucis în Italia pentru 1.000 de euro. Criminalul locuia în aceeași casă cu el

Român ucis în Italia pentru 1.000 de euro. Criminalul locuia în aceeași casă cu el

O tragedie cutremurătoare a avut loc în Italia, unde un cetățean român în vârstă de 54 de ani a fost ucis de un conațional, pentru o datorie de 1.000 de euro.

Potrivit presei din Italia, Gerogică Burdușel, bărbatul care a murit, a fost găsit carbonizat în casa din Roma în care locuia alături de alți doi români, fiecare având propria lui cameră în locuință.

Din câte se pare, casa era închiriată pe numele lui Georgică Burdușel, însă unul dintre ceilalți români din locuință, care avea 55 de ani, nu își mai plătise partea lui de chirie. Adică aproximativ 1.000 de euro!

Deranjat de acest lucru, Georgică Burdușel s-ar fi certat pe 02 iulie 2023 cu românul în vârstă de 55 de ani, iar acesta l-ar fi bătut până l-a lăsat fără suflare, după care a decis să-i dea foc.

Georgică Burdușel a fost găsit de cel de-al treilea român, iar autoritățile italiene au început ancheta. Criminalul în vârstă de 55 de ani le-a oferit un alibi fals oamenilor legii, după care a venit în vizită în România și apoi s-a întors din nou în Italia.

La aproximativ un an de la crimă, oamenii legii din Italia, coordonați de Pamela De Giorgi, au pus cap la cap toate informațiile și au ajuns la concluzia că românul de 55 de ani este criminalul, acesta fiind arestat.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni