• PRO TV
  • O româncă superbă, printre invitații de la nunta prințesei Martha Louise a Norvegiei cu șamanul Durek Verrett: „Atât de recunoscătoare că am făcut parte din această experiență uimitoare”

O româncă superbă, printre invitații de la nunta prințesei Martha Louise a Norvegiei cu șamanul Durek Verrett: „Atât de recunoscătoare că am făcut parte din această experiență uimitoare”

O româncă superbă, printre invitații de la nunta prințesei Martha Louise a Norvegiei cu șamanul Durek Verrett: „Atât de recunoscătoare că am făcut parte din această experiență uimitoare”

Cel mai controversat cuplu regal a făcut nuntă în weekend! Prințesa Martha a Norvegiei s-a măritat cu Durek Verrett, controversatul șaman care susține că poate opri procesul de îmbătrânire. Petrecerea s-a întins pe trei zile și trei nopți, ca-n povești, iar printre invitații de la nunta regală se numără și Alina Pușcău.

​Superba româncă, stabilită în SUA de peste 20 de ani, a postat câteva imagini de la nunta regală pe contul de Instagram. Modelul a schimbat mai multe ținute în decursul celor trei zile, iar internauții au fost cuceriți de aparițiile ei sexy.

Gallery

Românca a purtat mai multe rochii cu paiete, în care și-a etalat fie picioarele interminabile, fie decolteul generos. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Un loc de vis pentru cea mai puternică și spirituală nuntă regală, cu cei mai frumoși oameni. În timp ce eram acolo am primit un mesaj spiritual că suntem cu toții o singură energie și că iubirea și adevărul sunt răspunsul la orice în lume”, a scrie Alina în dreptul unui filmuleț făcut în Geiranger, un sat turistic situat într-un fiord de pe coasta de Vest a Norvegiei.

Totodată, Alina Pușcău a scris că este „recunoscătoare că am făcut parte din această experiență uimitoare”.

„Încântătoare!”, „Regină și-n Norvegia!”, „Superbă”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Alina pe contul de Instagram.  

Nunta regală a avut loc la un hotel superb din satul Geiranger. Mireasa Martha Louise, aflată la a doua căsătorie, a purtat o rochie albă, accesorizată cu flori, și o diademă de la regele Olav, bunicul său. Durek Verrett a optat pentru un costum negru, cămașă albă, brâu și eșarfă aurii.

Povestea lor de dragoste a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Prințesa Martha a Norvegiei a renunțat la îndatoririle regale de dragul șamanului american, un personaj excentric care susține că poate opri procesul de îmbătrânire prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. 

Într-un interviu exclusiv pentru revista Hello!, prințesa Martha și șamanul Durek au dezvăluit secretele poveștii lor de dragoste.

„Am decis să nu mă mai căsătoresc. Dar după ce l-am cunoscut pe Durek în 2018, m-am răzgândit. Pentru mine, căsătoria va pecetlui apropierea dintre noi. Este un mod de a înălța energia și de a intra într-o nouă fază a relației noastre”, a mai spus prințesa.

​Din momentul în care Martha a dezvăluit, în mai 2019, că are o relație cu Durek, descriindu-l drept „flacăra ei geamănă”, cuplul s-a confruntat cu o serie de provocări uriașe - nu numai pentru că el lucrează ca „șaman” (un vindecător spiritual), ci și din cauza etniei sale. Durek Verrett este primul bărbat de culoare care devine membru al unei familii regale europene.

„De când l-am cunoscut pe Durek, criticile s-au dublat. Nu mi-am dat seama că există atât de multe niveluri de rasism până să-l întâlnesc, microagresiuni rasiale și percepția că, pentru că este negru, nu poate fi de încredere. Unele prietenii s-au pierdut pe parcurs - dar am făcut altele noi”, a mai povestit Martha pentru sursa menționată mai sus.

​Soțul prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Mulți susțin că este un șarlatan care, pe motiv că îndepărtează energiile negative și îi ajută pe oameni să se elibereze de „otrăvurile” din corp, de fapt îi manipulează. Cert este că ședințele lui Durek au devenit tot mai populare printre celebrități, fiind invitat și în diverse show-uri TV din SUA. Derek Verrett este autorul unei cărți intitulate "Spirit Hacking" și oferă sesiuni de vindecare șamanică. 

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram @AlinaPuscau

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni