• PRO TV
  • Cine sunt și cu ce se ocupă părinții Asianei Peng, soția lui Luca Reghecampf. Fosta gimnastă și fiul antrenorului de fotbal s-au căsătorit civil

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții Asianei Peng, soția lui Luca Reghecampf. Fosta gimnastă și fiul antrenorului de fotbal s-au căsătorit civil

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții Asianei Peng, soția lui Luca Reghecampf. Fosta gimnastă și fiul antrenorului de fotbal s-au căsătorit civil

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului Laurențiu Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit civil de curând, evenimentul fiind organizat în mare secret. Fosta gimnastă este cunoscută în toată țara, însă puțini știu cine sunt părinții ei.

Gallery

​Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt, oficial, soț și soție. Cei doi s-au căsătorit civil în ultima zi de vară, alături fiind de prieteni și familie. Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj tinerilor căsătoriți, postând un mesaj emoționant: „Casă de piatră, vă iubesc.” Asiana a fost cea care i-a răspuns antrenorului de fotbal: „Și noi vă iubim.”

„Este un moment încărcat de emoții pentru familia noastră. Îi iubesc pe amândoi și sunt fericit pentru ei. Le doresc să aibă Casă de piatră, să formeze o familie unită și să-și arate iubire și respect unul celuilalt. Dumnezeu să-i ajute și să le fie sprijin mereu!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.ro.

Asiana Peng, fostă gimnastă specializată la bârnă și deținătoare a numeroase de premii naționale și internaționale, este cunoscută de toată România, însă puțini sunt cei care știu cine sunt și cu ce se ocupă părinții săi.

Despre mama tinerei, Silviana Peng, se știa că avea o firmă de turism care se ocupa cu venitul turiștilor din China în România, însă din cauza pandemiei activitatea a avut de suferit, potrivit spynews.ro.

De asemenea, femeia ar fi vrut să își deschidă o firmă împreună cu Asiana și fratele său, Răzvan, dar și cu Corina Caciuc, actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

Silviana Peng este căsătorită cu un om de afaceri chinez, pe numele său Young Peng.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni