• PRO TV
  • Regele Charles, în lacrimi după întâlnirea secretă dintre cei doi fii ai săi. Motivul pentru care a început să plângă

Regele Charles, în lacrimi după întâlnirea secretă dintre cei doi fii ai săi. Motivul pentru care a început să plângă

Regele Charles, în lacrimi după întâlnirea secretă dintre cei doi fii ai săi. Motivul pentru care a început să plângă

Recent, Prințul Harry a făcut o călătorie neașteptată și discretă în Marea Britanie, pentru a participa la funeraliile Lordului Robert Fellowes, unchiul său.

Cu ocazia acestei călătorii în țara sa natală, Prințul Harry s-a întâlnit din nou cu fratele lui, Prințul William, cei doi fiind pentru prima dată în același loc după înmormântare Reginei Elisabeta a II-a, bunica lor, eveniment ce a avut loc în anul 2022.

Chiar dacă s-au văzut la o înmormântare, Prințul Harry și Prințul William s-au evitat pe cât posibil și nu ar fi discutat deloc, demonstrând încă o dată că tensiunile încă există între ei.

Potrivit presei din Marea Britanie, cel mai afectat de întâlnirea „rece” dintre cei doi frați a fost chiar tatăl lor, Regele Charles. Chiar dacă în adâncul sufletului său își dorește să păstreze familia unită, suveranul a văzut că nu poate realiza acest lucru și ar fi început să plângă.

Înaintea de funeraliile Lordului Robert Fellowes, un jurnalist de la BBC afirma că toată lumea speră că Prințul Harry și Prințul William vor îngropa odată pentru totdeauna securea războiului.

„Îmi imaginez că Harry va dori să fie prezent la înmormântarea unchiului său. Prezența lui ar provoca tot felul de stângăcii, dacă ar participa și William. Ar fi frumos să credem, totuși, că doi bărbați maturi ar putea fi cel puțin în același spațiu așa cum au fost la încoronare, deși pentru scurt timp, fără a strica o ocazie de mare tristețe și solemnitate”, spunea Jennie Bond.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni