• PRO TV
  • Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oameni, artista a arătat tot: „Doamnă, suntem la televizor”

Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oameni, artista a arătat tot: „Doamnă, suntem la televizor”

Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oameni, artista a arătat tot: „Doamnă, suntem la televizor”

Corina Bud a participat, de curând, la un concert organizat de un post de radio și a urcat pe scenă, în fața a peste 70.000 de oameni. Într-un moment de neatenție, aceasta a făcut o mișcare greșită și le-a arătat tuturor ceea ce nu trebuia să fie văzut.

Gallery

​Corina Bud a făcut show total în timpul unui concert, însă nu prin intermediul pieselor cântate, ci în urma unei mișcări neinspirate. Fără să își dea seama, artista le-a arătat zecilor de mii de oameni prezenți parțile intime.

Corina Bud, fără lenjerie intimă, pe scenă

Corina Bud a fost protagonista unui moment rușinos, pe scenă, în timpul unui concert la care au participat peste 70.000 de oameni. Îmbrăcată într-o rochie verde, mulată, cu paiete și cu o crăpătură îndrăzneață, artista s-a aplecat și a lăsat la vedere tot ce avea pe sub haine.

Citește și:

​Spectatorii au avut parte de o imagine explicită, mai ales din cauza faptului că aceasta nu purta lenjerie intimă. Imaginile s-au viralizat, iar internauții nu s-au putut stăpâni: „E moț de curcan”, „Doamnă, suntem la televizor”, „Hopa ce avem noi aici”, „Ce ai făcut traiti-ar Dumnezeu”.

@mogamadalin1 Chiar că Forza Zu stie să te dea gata... #foryou #foryoupage #fyp #romania #corina #bud ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

Corina Bud vrea să mai aibă un copil

S-a despărțit de cel care a făcut-o mamă și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se axa asupra creșterii fiului său, însă artista își dorește să ajungă la nivelul următor.

În urmă cu ceva timp, Corina Bud a recunoscut că își mai dorește încă un copil, chiar dacă știe cât de solicitată va fi din acest punct de vedere.

Citește și:

„Nu mi-a plăcut niciodată să forțez lucrurile. Dacă se va întâmpla, de ce nu? Robin e deja mare. Nu zic nu niciodată. Nu opun rezistență, dar nici nu forțez lucrurile. Un copil e întotdeauna binevenit”, a declarat aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan.

De asemenea, în urmă cu aproximativ un an, aceasta mărturisea că este implicată într-o nouă relație, însă a decis să țină totul departe de ochii celor curioși, pentru a se bucura de intimitate. Artista se declara mulțumită de tot ceea trăiește, fiind nerăbdătoare să vadă ceea ce îi rezervă viitorul.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni