• PRO TV
  • Richard Gere, extrem de galant la Festivalul de la Veneția. Actorul i-a surprins pe toți când s-a aşezat într-un genunchi şi a făcut o plecăciune înaintea soției, Alejandra Silva

Richard Gere, extrem de galant la Festivalul de la Veneția. Actorul i-a surprins pe toți când s-a aşezat într-un genunchi şi a făcut o plecăciune înaintea soției, Alejandra Silva

Richard Gere, extrem de galant la Festivalul de la Veneția. Actorul i-a surprins pe toți când s-a aşezat într-un genunchi şi a făcut o plecăciune înaintea soției, Alejandra Silva

Momentul în care Richard Gere se înclină în fața soției, Alejandra Silva, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, a stârnit admirația tuturor celor prezenți.

Richard Gere își dorește ca toată lumea să știe cât de mult o adoră pe soția lui tinerică, Alejandra Silva.

Gere, care a împlinit de curând 75 de ani, s-a închinat în onoarea lui Silva, în vârstă de 41 de ani, în timp ce soseau la premiera filmului Wolfs, difuzat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, duminică, 1 septembrie. Perechea a stârnit admirația tuturor celor prezenți. Gere și-a arătat latura sa emoțională, care le-a amintit fanilor de rolul său din Pretty Woman (1990), unde o curtează foarte frumos pe Vivian (Julia Roberts).

La un moment dat, fotografii au suprins și un sărut pătimaș al celor doi soți. (vezi galeria foto de mai sus)

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în aprilie 2018 și au doi fii, Alexander, de 5 ani, și un alt băiat, de 3 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit public. Cuplul a participat la Gala anuală amfAR, desfășurată tot la Veneția, în aceeași zi cu fiul lui Gere, Homer, în vârstă de 24 de ani, pe care îl împarte cu fosta soție Carey Lowell.

Actorul și-a sărbătorit aniversarea de 75 de ani la Veneția. Potrivit Variety , Gere a participat la un masterclass găzduit de Cartier, unde a fost întrebat despre una dintre cele mai memorabile scene ale filmului Pretty Woman, când personajul lui Gere când la pian într-o sală de hotel.

Acea scenă romantică ar fi fost improvizată, a recunoscut actorul după atâția ani. „Este evident că acest actor și această actriță nu aveau nicio chimie între ei”, a spus el în glumă. „Nici eu nu am mai văzut asta de mult timp. A fost o scenă sexy, sexy”, a continuat starul.

Richard Gere a menționat că acea parte a filmului a fost o chestiune de moment. „Acea scenă nu a fost niciodată în scenariu”, a spus el. „Nu știam cum o vom folosi mai târziu”. 

Citește și: 

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni