• PRO TV
  • Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf, după ce tânărul s-a căsătorit cu Asiana Peng: „Copil minunat” De ce a lipsit de la eveniment

Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf, după ce tânărul s-a căsătorit cu Asiana Peng: „Copil minunat” De ce a lipsit de la eveniment

Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf, după ce tânărul s-a căsătorit cu Asiana Peng: „Copil minunat” De ce a lipsit de la eveniment

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit civil în ultima zi din luna august. Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Gallery

Anamaria Prodan, marea absentă de la cununia lui Luca Reghecampf

Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și iată că s-au decis să treacă relația la un alt nivel. Cei doi s-au căsătorit civil sâmbătă, 31 august.

Evenimentul a fost unul discret, la starea civilă au fost prezenți prietenii apropiați și familia. Anamaria Prodan, ce care i-a fost mama vitregă lui Luca timp de 16 ani, nu a fost prezentă la starea civilă, însă le-a transmis un mesaj proaspeților căsătoriți.

„Casă de piatră, copil minunat”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

La momentul la care Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng, fosta gimnastă, mama tinerei nu era prea încântată de situația din familia sa și a făcut o serie de declarații tranșante.

„Să o sunați pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, a declarat mama Asianei Peng.

Asiana a intervenit atunci în scandal, dezvăluind că relația cu mama sa a fost întotdeauna tensionată: „Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut!”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni