• PRO TV
  • Cum mai arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer a fost prezentă la cununia civilă a fiului lor, Luca Reghecampf

Cum mai arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer a fost prezentă la cununia civilă a fiului lor, Luca Reghecampf

Cum mai arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer a fost prezentă la cununia civilă a fiului lor, Luca Reghecampf

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, s-a căsătorit civil cu Asiana Peng, la eveniment fiind prezentă și mama acestuia, mai exact prima soție a antrenorului de fotbal, Mariana Pfeiffer.

Gallery

​Luca Reghecampf, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil cu Asiana Peng, fostă gimnastă din lotul olimpic feminin al României și câștigătoare a 50 de medalii. Cei doi au făcut acest pas în mare secret, la eveniment fiind prezentă și mama tânărului, Mariana Pfeiffer.

„Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf”, a scris Asiana Peng în mediul online.

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a îmbrăcat un costum fucsia din două piese, asortat cu o pereche de pantofi aurii foarte eleganți. (VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS IMAGINILE)

Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani, iar după divorț aceasta și-a refăcut viața alături de un afacerist din Germania, țară în care locuiește de ani buni.

După despărțirea de Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, cu care are un fiu, pe Bebeto. Prima lui soție a declarat, în urmă cu ceva timp, că cei doi au avut o relație extraconjugală doi ani, timp în care Reghecampf încă era căsătorit cu ea.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, spunea Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni