• PRO TV
  • Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce conducea! Motivul decesului, de-a dreptul neașteptat

Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce conducea! Motivul decesului, de-a dreptul neașteptat

Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce conducea! Motivul decesului, de-a dreptul neașteptat

Un caz șocant a avut loc în Gorj, acolo unde Adina, o femeie în vârstă de 42 de ani a murit subit, în timp ce conducea.

O tragedie fără margini a avut loc în orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj, acolo unde Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce conducea.

Aceasta se afla la volanul mașinii sale când a simțit o durere puternică în piept, semn al unui infarct. Înainte ca inima ei să cedeze, Adina a apucat să oprească motorul mașinii și să parcheze autovehiculul. 

La fața locului, a intervenit imediat un echipaj SMURD, iar timp de 75 de minute medicii au încercat să o resusciteze, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„În dimineața zilei de 31 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Ulterior, cadavrul Adinei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauzele decesului.

Înmormântarea Adinei va avea loc pe data de 3 septembrie, la ora 12:00.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni