• PRO TV
  • Emily Burghelea, primele declarații despre al treilea copil. Fanii vedetei, convinși că un nou membru al familiei este pe drum: „Poate fi luat în calcul acest semn”

Emily Burghelea, primele declarații despre al treilea copil. Fanii vedetei, convinși că un nou membru al familiei este pe drum: „Poate fi luat în calcul acest semn”

Emily Burghelea, primele declarații despre al treilea copil. Fanii vedetei, convinși că un nou membru al familiei este pe drum: „Poate fi luat în calcul acest semn”

Emily Burghelea și-a întemeiat o familia minunată, alături de soțul ei, Andrei. Aceștia au doi copii, încă nu au ezitat să recunoască faptul că și-ar mai dori încă unul, chiar dacă, o bună perioadă, Emily a crezut că nu va mai putea rămâne însărcinată.

Gallery

Recent, Emily Burghelea și Andrei, soțul ei, au anunțat că se mută, deoarece întâmpină diverse probleme în apartamentul în care au locuit în ultimii ani.

Emily Burghelea și Andrei speră să mai aibă un copil

Când și-au anunțat fanii că își vor schimba locuința, Emily Burghelea a primit un mesaj care i-a făcu ziua mai bună. Una dintre admiratoarele acesteia i-a adus aminte că, după ce a născut, fiecare copil a fost adus într-o nouă locuință, ceea ce ar putea înseamna că mutarea care este în curs le-ar putea aduce un motiv în plus de bucurie.

Citește și:

„Să înțelegem că urmează și bebe 3 odată cu mutarea, într-o nouă casă?! Damian a fost adus acasă de la spital din care vă mutați și pe Ame în cealaltă casă! Trebuie să mențineți tradiția. Mutare nouă, un nou copil!”, a fost mesajul pe care l-a primit Emily.

Vedeta s-a amuzat pe seama mesajului primit, considerând că mutarea ar putea fi si un semn din acest punct de vedere: „Poate fi luat în calcul acest semn”.

Emily Burghelea a crezut că nu va mai putea avea copii

În urmă cu ceva timp, a mers la un control, fiindu-i pus un diagnostic care a descumpănit-o, și anume, ovare polichistice. Medicul a informat-o pe Emily că nu va mai putea face copii, iar, o perioadă, fosta asistentă de televiziune a crezut că nu va putea să își mai mărească familia.

Citește și:

​Speranța a reapărut, după ce a povestit toate aceste lucruri pe rețelele de socializare și a primit mai multe mesaje din partea unor mămici care o urmăresc. Acestea au încurajat-o, spunându-i că au putut să rămână însărcinate, chiar dacă au primit și ele același diagnostic, lucru ce a făcut-o pe Emily să spere că, într-o zi, va mai aduce pe lume încă un copil.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni