• PRO TV
  • “Pot să miros plasticul de aici!” Nicole Kidman stârnește reacții controversate la Veneția: “Ce și-a făcut la nas și obraji?”

“Pot să miros plasticul de aici!” Nicole Kidman stârnește reacții controversate la Veneția: “Ce și-a făcut la nas și obraji?”

“Pot să miros plasticul de aici!” Nicole Kidman stârnește reacții controversate la Veneția: “Ce și-a făcut la nas și obraji?”

Are 57 de ani și niciun rid pe față! Nicole Kidman a atras multe priviri suspecte la cea mai recentă apariție a sa pe covorul roșu. Vedeta a purtat o rochie cu corset de la Schiaparelli la premiera filmului "Babygirl", din cadrul Festivalului de la Veneția, însă toată lumea s-a legat de chipul ei.

Pe rețelele de socializare toată lumea vorbește despre cât de des i se schimbă fizionomia lui Nicole Kidman. La 57 de ani, vedeta are un aspect foarte tânăr, cu pielea super întinsă pe față, fără riduri evidente.

Fanii s-au contrat pe Instagram: unii i-au criticat look-ul, iar alții au lăudat-o pentru felul în care arată:

“Este doar impresia mea sau forma feței ei se schimbă? Arată diferit de fiecare dată când o văd”.

“Simt mirosul de plastic de aici. Femeia asta era atât de frumoasă! De ce să-ți faci așa ceva singură? ?”

“Ce și-a făcut la obraji și nas?”, au comentat cârcotașii.

​Sursa foto: Getty Images


Pe de altă parte, unii recunosc că vedeta arată impresionant!

“Pentru toți cei care critică aici! ARATĂ FABULOS! SUPERBĂ! ȘI ULUITOARE! Îmi place cum arată! Bravo ei că se menține! Arată atât de natural și cu bun gust!!!!”

“Arată minunat ?! De ce atâta ură? Fie că are sau nu fillere, nu contează, arată fantastic ❤️❤️”

“Arată de milioane, iubesc rochia, părul, machiajul și orice intervenție ar fi avut, este cu bun gust, bravo ei, și este cel mai bine cum am văzut-o până acum!”

Gallery

Nicole Kidman a vorbit, în trecut, despre anumite intervenții pe care și le-a făcut.
”Am încercat o mulțime de tratamente, dar în afară de sport și o nutriție sănătoasă, multe nu au niciun efect. Am încercat chiar și botox, dar nu mi-a plăcut felul cum arăta fața mea. Acum nu-l mai folosesc și pot să-mi mișc din nou fruntea”, spunea Nicole Kidman în 2011.
De atunci se pare că și-a mai schimbat părerea despre aceste proceduri, întrucât experții sunt de părere că actrița a revenit la vechile obiceiuri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni