• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 2 - 8 septembrie 2024. Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași, Taurii primesc oferte noi de job

Horoscop săptămâna 2 - 8 septembrie 2024. Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași, Taurii primesc oferte noi de job

Horoscop săptămâna 2 - 8 septembrie 2024. Peștii cuceresc pe cineva de care se simt atrași, Taurii primesc oferte noi de job

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 2 - 8 septembrie 2024.


Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Marte, guvernatorul tău, intră în Rac, pe 4 septembrie, pe sectorul familiei și casei și vei căuta să investești mai multă energie în viața de familie, să te concentrezi pe securitatea emoțiilor.
Joi sau vineri se formează un aspect care anunță o decizie importantă în planul relațional.
Bani – Posibil în weekend să te preocupe rezolvarea unui context financiar, să investești în casă, să cumperi ceva de o valoare mai mare, să te sfătuiești cu partenerul de cuplu pentru destinația unor sume de bani.
Muncă- Sectorul carierei este dinamizat de intrarea lui Pluton, din 2 septembrie, prin mișcare retrogradă, în zodia Capricorn, domeniul pe care l-a traversat din 2008 și a adus transformări profunde. Acum, până pe 20 noiembrie, ai ocazia să închei acest capitol, să iei ultimele decizii, care vor duce spre o nouă direcție în planul profesional.
Pe 4 septembrie, Luna Nouă din zodia Fecioară deschide noi etape și te invită la setarea unor obiective pentru următorul an în planul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății.

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Planul sentimental este activat pe 3 septembrie de formarea Lunii Noi din zodia Fecioară, care te invită la etape noi, să fii deschis către o nouă iubire sau să-ți relansezi relația sentimentală.
Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să apară oferte noi de job sau să ți se propună să faci o schimbare de job, departament, să preiei alte responsabilități. Partea financiară te încântă și tinzi să dai un răspuns imediat.
Muncă- Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine prin mișcare retrogradă în Capricorn și până pe 20 noiembrie va încheia un ciclu început în 2008, care a adus o restructurare și transformare privind direcția profesională, lărgirea orizonturilor cunoașterii, schimburile de experiență.
Pe 4 septembrie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Rac, pe casa comunicării, dezbaterilor, învățării și interacțiunii cu ceilalți și urmează o perioadă activă cu multe întâlniri și pregătiri ale unor strategii, negocieri, deplasări.

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Luna Nouă din 3 septembrie din zodia Fecioară deschide etape noi în planul vieții de familie, privind căminul, spațiul de locuit. Au loc dialoguri legate de planurile pe termen lung.
Bani – Sectorul intereselor financiare, al banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane, al creditelor, moștenirilor este activat în 2 septembrie de revenirea lui Pluton înapoi în zodia Capricorn, pentru a încheia un ciclu de 16 ani, în care a adus schimbări profunde. Până pe 20 noiembrie, Pluton va mai aduce o ultimă schimbare și reconstrucție în planul financiar.
Pe 4 septembrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Rac, pe sectorul banilor și urmează o perioadă dinamică, cu determinare pentru obținerea unor sume suplimentare de bani, dar și cu cheltuieli.
Muncă- Săptămâna se anunță destul de liniștită la locul de muncă, cu preocupări îndeosebi pentru niște activități extraprofesionale pe care le vei avea în weekend.

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Săptămâna începe cu revenirea lui Pluton prin mișcare retrogradă, în 2 septembrie, pe sectorul relațiilor, sectorul pe care l-a transformat în ultimii 16 ani. Acum, până pe 20 noiembrie se încheie o etapă de transformare în relația de cuplu.
Bani – Posibil să te preocupe o schimbare majoră în planul financiar, să cauți metode să returnezi mai repede o datorie.
Muncă- Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, anunță noi începuturi sau deschide noi căi de comunicare, interacționare, învățare și gândire, care te vor ajuta în perioada următoare, să stabilești niște strategii, să porți negocieri și să înveți lucruri noi.
Odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, pe 4 septembrie, în Rac, vei avea energie și determinare, curaj și multe inițiative în planul profesional. Ai ocazia să demonstrezi că meriți să obții o funcție, să conduci o echipă, să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Atenție însă la impulsul de a te pripi în decizii sau a interacționa mai agresiv în relațiile cu ceilalți!

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, pe 4 septembrie, pe o casă a subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului, vine să-ți răscolească universul interior. Energia o vei redirecționa să te reechilibrezi, să analizezi și să iei niște decizii, care să fie în acord cu principiile și credințele tale. Vei sta mai retras în perioada următoare, pentru că simți nevoia să pui pe alte baze viața ta.
Bani – Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, marchează noi începuturi în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări. Va fi nevoie de o reorganizare a cheltuielilor și o administrare mai bună a banilor.
Muncă- Sectorul muncii și rutinei zilnice este activat de intrarea lui Pluton înapoi în Capricorn prin mișcare retrogradă, în 2 septembrie, unde a adus o transformare în ultimii 16 ani. Acum, până pe 20 noiembrie, se încheie un proces de reconstrucție și ai ocazia să faci o schimbare, să reclădești pe alte baze tot ce ține de muncă și activitățile zilnice.

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Pe 2 septembrie, Pluton revine în Capricorn, prin mișcare retrogradă, să încheie o etapă de 16 ani, unde a adus transformări profunde în planul sentimental. Ai ocazia să iei niște decizii importante până pe 20 noiembrie, să se așeze pe alte baze planul amoros, să înțelegi niște lucruri și să cooperezi cu o transformare, care-ți va aduce satisfacții.
Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, anunță noi începuturi în planul personal, dar și-n relație, pentru că se activează axa relațiilor. Este un moment bun să faci curat în viața ta, să iei decizii care să aducă un suflu nou vieții tale, să-ți stabilești prioritățile.
Bani – Sectorul banilor este activat la finalul săptămânii, când s-ar putea să primești o ofertă, care să te ia prin surprindere. De asemenea, intrarea lui Marte, guvernatorul casei intereselor financiare, în 4 septembrie, în sectorul proiectelor, planurilor pe termen lung și prietenilor, vine cu energie și determinare să te implici într-un proiect/campanie cu un prieten, să obții sume suplimentare de bani din asocierea cu o persoană apropiată.
Muncă- La locul de muncă lucrurile par să ducă spre niște schimbări majore de direcție, însă ai răbdare să vezi cum se desfășoară, să poți lua niște decizii. Finalul de săptămână aduce niște dialoguri legate de o nouă activitate pe care ai vrea să o începi.

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Sectorul familiei și casei este activat, din 2 septembrie, de revenirea lui Pluton prin mișcare retrogradă în Capricorn, unde a adus transformări importante în ultimii 16 ani. Acum, până pe 20 noiembrie, ai ocazia să închei o etapă, care a pus pe alte baze noțiunea de familie.
Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează pe 3 septembrie, pe casa frământărilor interioare și subconștientului, îți aduce revelații și conștientizări și faptul că ai nevoie să-ți faci un bilanț și să elimini ce nu-ți mai folosește.
Bani – La finalul săptămânii s-ar putea să faci niște cheltuieli, să te sfătuiești cu cineva din familie, mai ales dacă vrei să investești în casă, însă momentan ai nevoie de un plan.
Muncă- Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, din 4 septembrie, vei fi determinat să acționezi să-ți urmezi niște obiective profesionale. Urmează o perioadă dinamică în carieră, însă ai grijă și nu te pripi în luarea unor decizii sau nu reacționa impulsiv în relațiile cu superiorii!

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste – Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, se formează pe sectorul prietenilor și planurilor de viitor și dinamizează și axa sentimentală, unde s-ar putea să iei niște decizii pe termen lung. În urma unor dialoguri cu cineva apropiat, vei căuta să analizezi o situație în planul amoros.
Bani – Nu se întrevede activitate în conturile tale în această săptămână, în afară de niște cheltuieli pe care le vei face pe ce ai nevoie în casă.
Muncă- Pluton, revine prin retrogradare, din 2 septembrie, în Capricorn, pe casa comunicării, învățării și gândirii și ajută la încheierea unei transformări, până pe 20 noiembrie, a unei etape care a început în urmă cu 16 ani, în care vei rezolva cu totul altfel tot ce ține de comunicare și interacționare.
Cu Marte în tranzit din 4 septembrie prin zodia Rac, pe sectorul perfecționării, cunoașterii, studiilor și lărgirii orizonturilor urmează o perioadă în care ești determinat să te perfecționezi, să ai schimburi de experiență, să investești în pregătirea ta, să urmezi cursuri sau să obții calificări într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Din 4 septembrie, intrarea lui Marte, guvernatorul casei iubirii, în sectorul intimității și relațiilor profunde, aduce dinamism în sfera sentimentală, pasiune și reconectare cu partenerul.
Bani – Pluton se întoarce pe 2 septembrie, prin retrogradare, în Capricorn, pe casa banilor, unde, în ultimii 16 ani a adus o transformare profundă. Până pe 20 noiembrie, ai timp să închei această etapă și să rezolvi un context financiar, să pui pe alte baze, să rezolvi ceva ce te frământă și la care n-ai găsit rezolvare.
Muncă- Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, marchează noi etape în planul carierei și ești invitat să-ți setezi obiective pe termen lung, să te reorganizezi și să lași activitățile care-ți aduc satisfacții profesionale.

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Pluton revine prin mișcare retrogradă, din 2 septembrie, înapoi în Capricorn, în casa personalității tale, și încheie un ciclu de 16 ani, în care ți-a adus o serie de transformări profunde la nivel personal. Până pe 20 noiembrie ai ocazia să închei o etapa de reconstrucție.
Sectorul relațiilor este dinamizat de intrarea lui Marte, din 4 septembrie, în zodia Rac. Urmează o perioadă cu multă energie și implicare în sfera relațională. Atenție la decizii pripite sau la impulsul de a intra în conflicte, care pot să strice relația, în loc să o consolideze!
Bani – Situația financiară se poate îmbunătăți în perioada următoare, dacă vei știi să te pui în valoare mai mult, să negociezi în favoarea ta un contract sau renegocierea salariului.
Muncă- Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, dinamizează sectorul perfecționării profesionale și invită la noi etape, obținerea unor calificări sau începerea unor cursuri. Se dinamizează axa comunicării și învățării și-n următoarea perioadă ești concentrat pe acumularea de informații și învățarea unor lucruri noi.

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Sectorul subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului, primește tranzitul lui Pluton, din 2 septembrie, care se întoarce prin retrogradare în zodia Capricorn, să încheie un proces de transformare început în urmă cu 16 ani. Până pe 20 noiembrie, ai ocazia să închei o etapă, să te eliberezi de un bagaj emoțional, care nu te mai ajută în evoluție.
Bani – Planul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul, este activat de Luna Nouă din zodia Fecioară, din 3 septembrie, care anunță noi etape. Ești invitat să-ți setezi obiective noi financiare, să administrezi mai bine banii pe care îi deții cu partenerul, cu alte persoane.
Muncă- Sectorul muncii și activităților profesionale primește tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, din 4 septembrie. Așadar, urmează o perioadă agitată la locul de muncă, cu determinare, acțiune și implicare. Atenție la relațiile cu colaboratorii sau colegii, care pot deveni mai tensionate, dacă nu reușești să-ți controlezi impulsurile!

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Dragoste- Luna Nouă din Fecioară, din 3 septembrie, îți deschide etape noi în planul relațiilor sau mariajului, cu invitarea la setarea unor obiective pe termen lung. Este un moment important să reorganizezi aceste domenii.
Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze sfera sentimentală, din 4 septembrie, și aduce multă acțiune, implicare, curaj și inițiative să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau să cucerești pe cineva de care te simți atras. Atenție, însă la tendința de a te pripi în decizii, să acționezi fără să analizezi situația sau persoana!
Bani – Finalul de săptămână îți readuce în atenție o propunere de asociere sau contract de job/colaborare, cu scopul să iei decizia finală, pentru că nu mai poți amâna un răspuns.
Muncă- Pluton se întoarce pe 2 septembrie în zodia Capricorn pe sectorul activităților de pe urma exercitării profesiei, privind proiectele pe termen lung, domenii în care a adus o transformare în ultimii 16 ani. Acum, până pe 20 noiembrie, se încheie o etapă și ai ocazia să iei decizii în acord cu principiile și credințele tale, să finalizezi etapa de transformare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni