• PRO TV
  • Horoscop zilnic 2 septembrie 2024. Fecioarele au parte de o transformare în sectorul amoros, Săgetătorii iau decizii legate de bani

Horoscop zilnic 2 septembrie 2024. Fecioarele au parte de o transformare în sectorul amoros, Săgetătorii iau decizii legate de bani

Horoscop zilnic 2 septembrie 2024. Fecioarele au parte de o transformare în sectorul amoros, Săgetătorii iau decizii legate de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 2 septembrie 2024.

Berbec

Începând de astăzi și până pe 20 noiembrie, Pluton traversează zodia Capricorn, respectiv casa carierei, imaginii și statutului profesional și aduce ultimele rectificări la reconstrucția începută în urmă cu 16 ani. Se încheie un proces de reevaluare a activităților profesionale, direcției și statutului.


Taur

Pluton traversează de astăzi zodia Capricorn, respectiv sectorul principiilor, credințelor, cunoașterii, perfecționării profesionale, călătoriilor. Până pe 20 noiembrie, planeta transformărilor profunde va încheie un proces de revizuire a sistemului de valori și a direcției în viață început în urmă cu 16 ani.

Gemeni

Începând de astăzi și până pe 20 noiembrie, Pluton traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul avantajelor financiare, a resurselor deținute împreună cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, relațiilor intime și transformărilor profunde. Până pe 20 noiembrie vei încheia un proces de reconstrucție în aceste domenii, care a început în urmă cu 16 ani.

Rac

Până pe 20 noiembrie, Pluton revine în zodia Capricorn pentru a definitiva un proces de reconstrucție, de 16 ani, care a adus numeroase transformări în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale.

Leu

Cu Pluton în tranzit, de astăzi, prin zodia Capricorn, vei avea șansa să închei un proces de reconstrucție, pe care l-ai avut în ultimii 16 ani, legat de activitățile profesionale, modalitatea în care percepi munca, relațiile cu colegii și grija față de sănătate. Ai timp, până pe 20 noiembrie, să alegi o cale nouă, care să-ți aducă progres.

Fecioară

Sfera sentimentală și relațiile cu copiii este dinamizată, de astăzi, de intrarea lui Pluton în mișcare retrogradă în zodia Capricorn. Planeta transformărilor profunde a ajutat la o reconstrucție în aceste planuri și până pe 20 noiembrie vei reuși să așezi pe alte baze sectorul amoros, să se încheie o tranformare care durează de 16 ani.

Balanță

Începând de astăzi și până pe 20 noiembrie, Pluton revine, prin mișcare retrogradă, în zodia Capricorn, respectiv prin sectorul familiei, căminului și părinților. Se încheie un proces de 16 ani în care Pluton a adus transformări importante în viața de familie și acum este momentul să tragi niște concluzii.

Scorpion

Cu Pluton, guvernatorul tău, revenit în mișcare retrogradă, de astăzi, în zodia Capricorn, vei încerca să închei un proces de transformare, pe care l-ai început în urmă cu 16 ani în sectorul comunicării, cunoașterii, studiului personal, învățării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Până pe 20 noiembrie, ai ocazia să inițiezi niște dialoguri, să clarifici anumite situații, care să așeze lucrurile pe alte baze.

Săgetător

Astăzi, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn, pe sectorul financiar, să încheie o etapă, începută cu 16 ani în urmă, unde a adus transformări. Până pe 20 noiembrie ai ocazia să iei decizii importante, care să rezolve un context tensionat legat de partea financiară și deciziile care au dus într-o altă direcție decât ai anticipat.

Capricorn

Începând de astăzi și până pe 20 noiembrie, Pluton traversează zodia Capricorn, respectiv casa personalității și încheie un proces de transformare și reconstrucție la nivel personal. Ai ocazia să iei decizii importante, care să ducă la progres.

Vărsător

Pluton ajunge astăzi înapoi în zodia Capricorn prin mișcare retrogradă să definitiveze un proces de reconstrucție interioară început în urmă cu 16 ani. Până pe 20 noiembrie te ajută la eliminarea unui bagaj emoțional și încheie o etapă din trecut care nu te mai ajută în evoluție.

Pești

Pluton ajunge astăzi, prin mișcare retrogradă, în zodia Capricorn, pe sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și planurilor de viitor. A adus o transformare în ultimii 16 ani și acum se pregătește să încheie procesul de reconstrucție până pe 20 noiembrie în aceste domenii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni