• PRO TV
  • Gina Pistol, de o eleganță desăvârșită pe platoul Masterchef. Fanii, impresionați: “Veșnic frumoasă, în plus și mămică”

Gina Pistol, de o eleganță desăvârșită pe platoul Masterchef. Fanii, impresionați: “Veșnic frumoasă, în plus și mămică”

Gina Pistol, de o eleganță desăvârșită pe platoul Masterchef. Fanii, impresionați: “Veșnic frumoasă, în plus și mămică”

Gina Pistol se pregătește să facă furori cu look-urile ei glamouroase în noul sezon Masterchef, care va avea premiera pe 10 septembrie. Vedeta a postat deja câteva ținute pe care le-a purtat la filmări, impresionându-și fanii cu eleganța și rafinamentul său.

Prezentatoarea de la Masterchef a postat câteva imagini în care apare într-o rochie neagră cu umerii goi, cu un colier impresionant. Cu un machiaj impecabil și coafată cu bucle lejere, Gina a bifat încă un look perfect, impresionându-și admiratorii.
“Superbă ca-ntotdeauna!!? De aceea te iubește Andrei!!? Bine și frumos să vă fie, dragilor!!!?”
“Minunată ca de obicei!!?”
“Mereu frumoasă!”
“Ești o comoară ascunsă a neamului românesc!”, i-au transmis aceștia.

Vedeta a recunoscut de curând că de abia aștepta această revenire. “Eeee, eram neapărută pe sticlă, nepozată... Îți dai seama că îmi era dor, mi-a făcut foarte bine pauza asta, nu a fost ca o vacanță absolut deloc, cumva am avut eu un pic de timp să mă echilibrez din toate punctele de vedere. De toți trei îmi era dor”.

Gallery

Gina Pistol a vorbit, în trecut, despre pauza pe care a luat-o de la televiziune. “Eu cred că a fost momentul bun să revin și în aceeași echipă și cu energie, că am avut un pic, așa, o perioadă mai grea. Mamele mă pot înțelege, că treci prin niște schimbări. Și, la mine, se adunaseră foarte multe și nu am mai putut la un moment dat, deci n-am mai putut. Adică, corpul mi-a zis că am nevoie de o pauză și a fost binevenită pauza asta. Nu am fost în vacanță. Adică m-am ocupat de copil, de casă”, a povestit Gina Pistol, conform Ciao.

Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membri ai juriului pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni