• PRO TV
  • Sunt aproape de vârsta de pensionare, dar rămân doi dintre cei mai doriți bărbați. Brad Pitt și George Clooney, impecabili la Veneția

Sunt aproape de vârsta de pensionare, dar rămân doi dintre cei mai doriți bărbați. Brad Pitt și George Clooney, impecabili la Veneția

Sunt aproape de vârsta de pensionare, dar rămân doi dintre cei mai doriți bărbați. Brad Pitt și George Clooney, impecabili la Veneția

Chiar și la 60 de ani plus, Brad Pitt și George Clooney rămân doi dintre cei mai admirați actori de la Hollywood. Sex-simbolurile anilor 2000 au făcut furori pe canalele din Veneția, acolo unde își promovează cel mai nou film, "Wolfs", în care joacă împreună.

În vârstă de 60 de ani, Brad Pitt a arătat la fel de bine ca întotdeauna. Acesta a avut un look relaxat într-un costum bleu purtat cu sneakersi. Un pic mai formal a fost George Clooney, în vârstă de 63 de ani. Ambii sunt însoțiți la Veneția de partenerele lor – Amal Clooney și Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt.

​Sursa foto: Getty Images

​În noul lor film, cei doi interpretează specialiști în „curățenie” criminală: sunt angajați pe neașteptate pentru aceeași treabă – să scape de un cadavru într-o cameră de hotel.

Se pare că Pitt și Clooney au fost plătiți cu câte 35 de milioane de dolari fiecare pentru a juca în acest film de acțiune și au insistat ca pelicula să fie lansată în cinematografe. Însă Apple, care a produs proiectul, și-a schimbat planurile și filmul, despre care surse din industrie spun că ar fi costat până la 200 de milioane de dolari, va fi lansat doar în cinematografele din SUA pentru o săptămână. În toate celelalte teritorii, filmul va merge direct pe platforma de streaming, devenind cel mai scump film „de televiziune” realizat vreodată.

Decizia Apple vine după o serie de filme costisitoare realizate de platforma de streaming - inclusiv "Napoleon", "Killers of the Flower Moon" și "Argylle" - au eșuat în cinematografe. Clooney a negat că onorariile lor ar fi fost de 35 de milioane de dolari, spunând că cifra reală era „cu multe, multe milioane sub”.

Întrebat ce crede despre faptul că un film cu două mari vedete merge direct pe o platformă de streaming, Clooney a răspuns în glumă: „Clar suntem în declin.”

Pitt și Clooney sunt prieteni de zeci de ani și au lucrat ultima dată împreună acum 15 ani în filmul "Burn After Reading".

Clooney a spus: „În Burn After Reading am avut plăcerea extremă de a-l împușca în față și ne-am gândit să încercăm din nou după 15 ani. Brad și cu mine facem asta de mult timp, separat și împreună. De-a lungul timpului, a mers destul de bine. A fost ca o conversație naturală, modul în care ne tachinăm tot timpul, a fost pur și simplu ușor.”

Gallery

​Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Cei doi plănuiesc acum să joace într-o continuare, iar Pitt a spus: „Ne-am gândit că trebuie să existe un motiv bun să facem un film împreună, ceva pe care să putem construi. De asemenea, trebuie să spun că, pe măsură ce am îmbătrânit, a devenit foarte important pentru mine să lucrez cu oameni cu care îmi place să petrec timpul.”

Apple, care a finanțat proiectul, a cheltuit peste 1 milion de lire sterline pentru a închiria întregul hotel Cipriani pentru Pitt, Clooney și prietenii lor, în acest weekend.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni