• PRO TV
  • Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert. Celebrul rapper american avea 53 de ani - VIDEO

Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert. Celebrul rapper american avea 53 de ani - VIDEO

Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert. Celebrul rapper american avea 53 de ani - VIDEO

Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce i s-a făcut rău pe scenă, chiar în timpul unui concert.

Legendarul rapper american a murit, vineri seară, după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert gratuit în Connecticut.

Artistul originar din New York, al cărui nume real este Isaac Freeman III, era cap de afiş la aşa-numita Green & Gold Party din Hamden, Connecticut. Anunțul a fost făcut de managerul său de turneu, Birch Michael, cunoscut sub numele de Pure Cold.

„Cu cea mai grea inimă anunț decesul lui Isaac Freeman III, cunoscut profesional ca Fatman Scoop”, a declarat acesta pe rețelele sociale.

Muzicianul, celebru pentru hit-ul său din 2003 ”Be Faithful”, s-a prăbuşit în spatele cabinei DJ-ului după ce a îndemnat participanţii la concert să „facă gălăgie”.

Rapperul în vârstă de 53 de ani – cunoscut mai ales pentru colaborările sale cu Missy Elliott şi Ciara la hit-ul Lose Control din 2005 şi la piesa It’s Like That a lui Mariah Carey – a fost dus la un spital local, unde a fost declarat mort.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni