• PRO TV
  • Prințul Harry spune că nu i s-a permis să se apropie de membrii familiei. I-au fost refuzate îmbrățișările și gesturile de afecțiune în copilărie

Prințul Harry spune că nu i s-a permis să se apropie de membrii familiei. I-au fost refuzate îmbrățișările și gesturile de afecțiune în copilărie

Prințul Harry spune că nu i s-a permis să se apropie de membrii familiei. I-au fost refuzate îmbrățișările și gesturile de afecțiune în copilărie

Prințul Harry a făcut o mărturisire emoționantă despre timpul petrecut în Familia Regală, afirmând că „distanța era esențială”.

Gallery

​Ducele de Sussex a renunțat la rolul de membru senior al familiei regale în urmă cu patru ani și de atunci a vorbit deschis despre viața din spatele zidurilor Palatului. Harry a făcut numeroase dezvăluiri șocante despre familia sa în diverse interviuri și chiar a lansat o carte de memorii controversată, intitulată Spare.

În carte, el a mărturisit că „nu a putut niciodată să treacă peste acel hău” pentru a se apropia de familia sa. Harry a susținut chiar că i-au fost refuzate îmbrățișările și gesturile de afecțiune în copilărie.

Harry a scris: „Ca membru al Familiei Regale, erai învățat întotdeauna să menții o zonă de tampon între tine și restul creației. Chiar și când lucram cu mulțimea, păstram întotdeauna o distanță discretă între Mine și Ei.”

El a spus că distanța era „o parte esențială a rolului regal” și a dezvăluit că acest lucru nu se aplica doar mulțimilor. Harry a explicat: „Distanța se aplica și în familie. Indiferent cât de mult ai iubi pe cineva, nu puteai trece niciodată peste acel hău dintre, de exemplu, monarh și copil. Sau Moștenitor și Rezervă. Fizic, dar și emoțional.”

Harry a povestit că fratele său, Prințul William, îi cerea adesea să-i ofere spațiu și că generația mai în vârstă din Familia Regală „menținea aproape o toleranță zero pentru orice fel de contact fizic”. Aceasta însemna fără îmbrățișări, fără săruturi și fără bătăi prietenoase pe spate. Totuși, în ocazii speciale, Ducele de Sussex a spus că ar putea exista „o atingere ușoară a obrajilor”.

În Spare, Harry a detaliat copilăria sa sub privirile publicului, precum și experiențele cu drogurile în anii săi de maturitate. De asemenea, a vorbit despre o ceartă explozivă cu fratele său William, în timpul căreia Prințul de Wales ar fi numit-o pe soția lui Harry, Meghan, „dificilă”, „nepoliticoasă”. Harry susține că fratele său „m-a apucat de guler, rupându-mi lanțul și m-a trântit la pământ”.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni