• PRO TV
  • Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilă, Asiana a fost superbă

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilă, Asiana a fost superbă

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la cununia civilă, Asiana a fost superbă

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit civil cu Asiana Peng, fosta gimnastă și iubita sa de mai mulți ani.

Gallery

​În vârstă de 23 de ani, Luca și-a unit destinele cu Asiana, care a fost membră a lotului olimpic al României și a câștigat 50 de medalii.

Cariera ei sportivă a fost însă întreruptă din cauza unui conflict cu antrenorii Octavian Belu și Mariana Bitang, care a împiedicat-o să participe la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică, Asiana a absolvit Universitatea Româno-Americană și s-a implicat în afaceri alături de Luca.

Luca Reghecampf și Asiana Peng au spus „DA”

După doi ani de logodnă, Luca Reghecampf și Asiana au făcut pasul cel mare, căsătorindu-se civil. Evenimentul a fost marcat de o serie de imagini publicate de Asiana, fosta sportivă anunțând pe rețelele de socializare: „Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf.”

Laurențiu Reghecampf, tatăl mirelui, a fost printre primii care i-au felicitat pe tineri, postând un mesaj emoționant: „Casă de piatră, vă iubesc.” Asiana i-a răspuns cu căldură: „Și noi vă iubim.”

„Este un moment încărcat de emoții pentru familia noastră. Îi iubesc pe amândoi și sunt fericit pentru ei. Le doresc să aibă Casă de piatră, să formeze o familie unită și să-și arate iubire și respect unul celuilalt. Dumnezeu să-i ajute și să le fie sprijin mereu!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.ro.

Luca a cerut-o în căsătorie pe Asiana în 2022 

Asiana Peng, care are peste 50.000 de urmăritori pe Instagram, este foarte activă pe social media, spre deosebire de Luca, care a decis să se retragă din online după un incident controversat legat de o postare cu tentă antisemită.

Luca s-a întors definitiv în România după ce a locuit o perioadă lungă alături de mama sa, Mariana Pfeiffer. Cei doi s-au logodit în august 2022, însă la acel moment, mama Asianei a avut rezerve legate de situația fiicei sale.

„Să o sunați pe doamna Pfeiffer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! (…) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, declara mama Asianei Peng, conform click.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni