• PRO TV
  • Ana Maria Bărbosu, cetățean de onoare al Municipiului Focșani. Gimnasta medaliată cu bronz la JO 2024 a fost premiată cu suma de 10.000 de lei

Ana Maria Bărbosu, cetățean de onoare al Municipiului Focșani. Gimnasta medaliată cu bronz la JO 2024 a fost premiată cu suma de 10.000 de lei

Ana Maria Bărbosu, cetățean de onoare al Municipiului Focșani. Gimnasta medaliată cu bronz la JO 2024 a fost premiată cu suma de 10.000 de lei

Ana Maria Bărbosu a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului Focşani. Sportiva noastră a primit şi cheile oraşului Odobeşti.


Ana Maria Bărbosu a câștigat medalia de bronz, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, în exercițiul de gimnastică feminină de la sol.

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului Focşani, fiind premiată şi cu suma de zece mii de lei în cadrul şedinţei Consiliului Local Focşani, a informat, vineri, administraţia locală.

Ana Maria Bărbosu a fost premiată cu suma de 10.000 de lei, iar antrenorii focşăneni care au contribuit la formarea gimnastei, Daniela Trandafir şi Cezar Stoica, au fost premiaţi cu câte 5.000 de lei.

Ana Maria Bărbosu a primit, joi, şi din partea primarului Daniel Nicolaş cheia oraşului Odobeşti, ca semn de recunoştinţă pentru meritele sportive de la Jocurile Olimpice de la Paris.

"Medaliată cu bronz la recentele Jocuri Olimpice de la Paris, Ana a dovedit că gimnastica românească are un cuvânt important de spus în elita mondială, pentru meritele sale fiind declarată cetățean de onoare, în cadrul ședinței Consiliului Local de joi, 29 august 2024. Sportiva noastră a reușit să aducă României prima medalie olimpică după 12 ani de la izbânda Sandrei Izbaşa (aurul la sărituri) și a Cătălinei Ponor (argint la sol) la Jocurile Olimpice de la Londra. Palmaresul impresionant de medalii și trofeele obținute până la cei 18 ani împliniți de curând ne dovedesc că Ana Maria are un potențial imens și că viitorul gimnasticii românești va putea purta amprenta sportivei noastre."

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni