• PRO TV
  • Prințul Harry și William s-au reîntâlnit în mare secret. Ce s-a întâmplat între cei doi frați, un eveniment trist i-a adus din nou împreună

Prințul Harry și William s-au reîntâlnit în mare secret. Ce s-a întâmplat între cei doi frați, un eveniment trist i-a adus din nou împreună

Prințul Harry și William s-au reîntâlnit în mare secret. Ce s-a întâmplat între cei doi frați, un eveniment trist i-a adus din nou împreună

Prințul William și Prințul Harry, aflați în conflict de mai mulți ani, s-au reunit săptămâna aceasta la înmormântarea unchiului lor.

Gallery

​Ducele de Sussex a zburat în secret în Marea Britanie miercuri pentru a participa la funeraliile lui Lord Robert Fellowes. În vârstă de 82 de ani, acesta a fost soțul regretatei Lady Jane, sora Prințesei Diana, și unchiul prinților William și Harry. Lord Fellowes a decedat la începutul lunii trecute, iar funeraliile au avut loc ieri în Norfolk.

Prezența celor doi frați a fost una de mare interes, mai ales că nu au mai fost văzuți împreună de la înmormântarea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, în 2022. Potrivit unor surse citate de publicația The Sun, cei doi au fost „discreți” unul față de celălalt, iar un alt participant a adăugat: „Nu i-am văzut vorbind și au păstrat distanța.”

Fosta corespondentă regală a BBC, Jennie Bond, a comentat luna trecută că prezența lui Harry ar putea crea o situație „stânjenitoare”.

Ea a declarat: „Îmi imaginez că Harry va dori să fie prezent la înmormântarea unchiului său... însă prezența sa ar putea provoca tot felul de incomodități, mai ales dacă William participă și el. Totuși, ar fi plăcut să vedem că doi bărbați maturi pot să fie în același loc... așa cum au fost și la încoronare, chiar și pentru scurt timp... fără a perturba o ocazie de mare tristețe și solemnitate.”

Lord Fellowes s-a căsătorit cu Lady Jane, sora mai mare a Prințesei Diana, pe 20 aprilie 1978. Cei doi au fost căsătoriți timp de peste 40 de ani și au avut trei copii – Laura, Alexander și Eleanor – toți fiind veri ai prinților William și Harry. Laura este, de asemenea, nașa Prințesei Charlotte, singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton.

În anii '90, Lord Fellowes a fost secretarul privat al Reginei Elisabeta a II-a, inclusiv în perioada în care căsătoria dintre Charles și Diana s-a destrămat. De asemenea, el a consiliat-o pe Majestatea Sa când mariajul dintre Fergie și Prințul

Andrew s-a încheiat, iar Castelul Windsor a fost afectat de un incendiu devastator în 1992, care a distrus 115 camere. El a rămas în funcție și în momentul în care cumnata sa, Diana, a murit tragic într-un accident de mașină la Paris, la vârsta de 36 de ani.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni