• PRO TV
  • Cum a reușit Vlăduța Lupău să scape de kilogramele în plus, după sarcină. Artista are un abdomen de invidiat, la aproximativ 2 luni de când a născut

Cum a reușit Vlăduța Lupău să scape de kilogramele în plus, după sarcină. Artista are un abdomen de invidiat, la aproximativ 2 luni de când a născut

Cum a reușit Vlăduța Lupău să scape de kilogramele în plus, după sarcină. Artista are un abdomen de invidiat, la aproximativ 2 luni de când a născut

Vlăduța Lupău arată impecabil după cea de-a doua sarcină. Artista primește des întrebarea cum a reușit să scape de kilogramele în plus în timp record.

Gallery

Care este secretul din spatele abdomenului de invidiat al Vlăduței Lupău. Artista a născut în urmă cu aproape două luni

La începutul lunii iulie, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe Isaia, mezinul familiei.

Weekendul trecut a fost petrecere mare în familia lor, căci micuțul Isaia a fost creștinat. Nașii de botez au fost Andra și Cătălin Măruță.

Celebra cântăreață de muzică de petrecere arată impecabil după două nașteri. Toată lumea se întreabă cum a reușit să ajungă la silueta de dinainte de naștere în doar două luni.

Pentru că primește foarte multe întrebări, Vlăduța s-a decis să le răspundă urmăritorilor săi prin intermediul unui clip video pe InstaStory. Aceasta a precizat că a reușit să scape de burtă rapid, iar asta se datorează geneticii și faptului că nu se omoară cu mâncarea.

„Cea mai întâlnită întrebare pe care o am pe Instagram, după ce am născut, cum a slăbit/ cum am scăpat de burtă/ care e secretul/ ce siropuri am băut. Nu am băut niciun sirop, secretul cred este genetica, în primul rând, al doilea, foamea, pentru că nu prea mănânc și, nu știu dacă e un secret sau nu, am purtat un chilot modelator. L-am purtat și după prima sarcină, când l-am născut pe Iair, care strânge extrem de tare...într-adevăr, am scăpat de burtă”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni