• PRO TV
  • Horoscop zilnic 1 septembrie 2024. Berbecii descoperă talente și abilități noi, iar Săgetătorii vor face o schimbare care îi va ajuta semnificativ

Horoscop zilnic 1 septembrie 2024. Berbecii descoperă talente și abilități noi, iar Săgetătorii vor face o schimbare care îi va ajuta semnificativ

Horoscop zilnic 1 septembrie 2024. Berbecii descoperă talente și abilități noi, iar Săgetătorii vor face o schimbare care îi va ajuta semnificativ

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 1 septembrie 2024

Berbec

Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă de astăzi prin sectorul financiar, al bunurilor, valorilor și stimei de sine și urmează o perioadă de cinci luni în care va fi nevoie să-ți reorganizezi regimul banilor. Vei descoperi talente și abilități noi, care vor crește pe măsură ce te valorizezi. 

Taur

Începând de astăzi, pentru următoarele cinci luni, Uranus, planeta imprevizibilului, care-ți traversează zodia, intră în mișcare retrogradă. Urmează o perioadă în care va fi nevoie să te autoevaluezi, să-ți dau seama ce te motivează, să examinezi ce acțiuni sau atitudini ți-au blocat independența și dezvoltarea.

Gemeni

Uranus, planeta imprevizibilului, își începe de astăzi mișcare retrogradă, în următoarele cinci luni, prin sectorul vieții interioare, introspecției și trecutului și te va ajuta să te eliberezi de ce anume ți-a blocat creșterea și dezvoltarea. De asemenea, te invită să fii autentic, să identifici ce anume trebuie schimbat.

Rac

Uranus își începe astăzi mișcarea retrogradă prin zodia Taur și în următoarele cinci luni urmează o perioadă de reevaluări a relațiilor de prietenie, grupurilor pe care le frecventezi, planurilor și proiectelor de viitor. Va fi un moment bun să reflectezi și să nu mai iei decizii imprevizibile în aceste domenii.

Leu

Începând de astăzi, Uranus intră în mișcare retrogradă, pentru următoarele cinci luni, și te îndeamnă să-ți reevaluezi cariera, aspirațiile profesionale. Și imaginea și reputația au nevoie de o revizuire și este timpul să analizezi, iar întoarcerea planetei imprevizibilului din drumul ei te poate ajuta să-ți revezi obiectivele.

Fecioară

Uranus își începe mișcarea retrogradă de astăzi, pentru următoarele cinci luni, într-un domeniu asociat credințelor, educației, cunoașterii, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională, domenii în care a încurajat creșterea și dezvoltarea. Dacă te-ai grăbit în decizii, în această perioadă poți corecta ceva, să restabilești echilibrul.

Balanță

Uranus își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, pentru următoarele cinci luni, și ești îndemnat să-ți examinezi interesele financiare, relațiile intime, dependențele, atașamentele și modul în care te ajută să evoluezi sau te blochează. Este momentul unei revizuiri, să faci niște schimbări.

Scorpion

Uranus îți începe mișcarea retrogradă, de astăzi, pentru următoarele cinci luni, prin sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă cu revizuiri, examinarea nevoilor și dorințelor în relație sau într-un parteneriat profesional.

Săgetător

Începând de astăzi, Uranus trece în mișcare retrogradă și urmează o perioadă de cinci luni, în care ești invitat la revizuiri și reexaminări ale activităților profesionale, sarcinilor, relațiilor cu colegii, rutinii zilnice, sănătății. Vei găsi în următoarea perioadă soluții pentru a eficientiza munca, a face o schimbare care să te ajute semnificativ.

Capricorn

Uranus, planeta imprevizibilului, retrogradează, de astăzi, pentru următoarele cinci luni, în sectorul care vizează iubirea, romantismul, creativitatea, valorificarea talentelor și abilităților. Urmează o perioadă de revizuiri și reexaminări, pentru a putea să faci, în viitor, o schimbare majoră.

Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, își începe de astăzi mișcarea retrogradă prin sectorul vieții de familie, casei, căminului, părinților și originilor. Urmează o perioadă de cinci luni în care încep revizuiri în aceste domenii. Ai nevoie să-ți dai seama ce se întâmplă în interiorul tău. Scopul este să găsești securitate emoțională, să găsești niște răspunsuri, care au legătură cu trecutul, viața de familie și atașamentele.

Pești

Uranus își începe mișcarea retrogradă de astăzi prin sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, negocierilor, interacțiunilor cu ceilalți, învățării și transmiterii informațiilor. În următoarele cinci luni urmează o revizuire a modului în care gândești și comunici. S-ar putea să iasă la suprafață anumite sentimente pe care le-ai reprimat. De asemenea, poți reexamina anumite proiecte pe care le ai în derulare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni